Afspraak maken - Hoes Tailors Alkmaar
loader

Afspraak maken

In onze online agenda kun je direct een afspraak maken. Zo weet jij zeker dat je van ons de tijd krijgt die je verdient. Staat de door jouw gewenste dag of avond niet als beschikbaar? Laat het ons weten, daar passen we graag een mouw op aan.

Error. Een of meerdere verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld.

Bedankt voor uw afspraak

Afspraak aangemaakt. Bedankt voor uw afspraak. De afspraak is direct ingeboekt in onze agenda. Je ontvangt nog een bevestiging in je mailbox. Let op: Controleer voor de zekerheid hiervoor ook de ongewenste e-mail map.

Wilt u de gemaakte afspraak wijzigen of kunt u onverwacht niet? Geen enkel probleem, laat het ons weten en we passen de afspraak graag voor u aan.

Met vriendelijke groet,
Leon Hoes - Hoes Tailors Alkmaar

Helaas! Ook wij hebben voorzorgsmaatregelen moeten nemen in onze winkel. Wat betekent dit nu concreet?

Bij binnenkomst en weg gaan uit de winkel houden we allemaal rechts aan, zo hebben we altijd de ruimte om elkaar te passeren. Ook vind je onze DAPP, de desimfectiepomp bedien je met de voet en geeft een kleine hoeveelheid desinfecteer in combinatie met een handcreme en een lichte parfum, zo maak jij je handen schoon en zacht en ruiken ze niet de hele dag naar alcohol!

Voor het afspelden van je kleding hebben we ons veilige "spatscherm" en desgewenst dragen we een mondkapje.

Wij vinden het nog steeds leuk als je niet alleen naar je afspraak komt, zeker voor je trouwpak is het prettig als je anderen meeneemt. Echter is onze winkel niet heel groot, dus er zijn wat beperkingen. In de winkel mag je in totaal met 3 personen komen en in de Ab Hoes Herenkamer kun je voor maximaal 2 personen een afspraak maken. Zo kunnen we veilig blijven werken. 

Hoe help jij ons nog meer? Blijf thuis als jij of je gasten zich niet lekker voelen, we verplaatsen de afspraak zonder enig probleem!

Volg verder de aanwijzingen in de winkel goed op, zo moet het helemaal in orde komen.

Een afspraak maken in de winkel, dat heeft onze voorkeur. Hier hebben we voldoende ruimte en licht om lekker te zitten, eventueel met een iets grotere groep (momenteel 3 personen). Ideaal dus als je een trouwpak op maat wilt hebben. Je hebt de keuze uit zo'n 5000 stoffen en diverse samples om je te laten zien.

Je zit hier in de reuring van de dag, het kan dus zijn dat er iemand komt binnenlopen om even in onze casuals te kijken, een broek te laten af spelden of om informatie voor zijn (nieuwe) maatpak te innen. 

In alle rust je nieuwe outfit uitzoeken? Dat kan, we nodigen je dan graag uit in onze Ab Hoes Herenkamer. De ruimte is vermnoemd naar opa Ab Hoes, de oprichter van ons familliebedrijf. De herenkamer is ook in een klassiekere stijl ingericht en bevindt zich achter ons "open" atelier, met een kleiner gezelschap is dat dus ideaal (max 2 personen). 

We nemen graag alle tijd voor je! Dat vinden we prettig, zo hoeven we ons niet te haasten en kun jij wel overwogen alle keuzes op je in laten werken. De tijd van een afspraak hangt af waarvoor je langskomt; wil jij je broek laten afspelden voor ons atelier, dan blokken we 15 minuten in de agenda. Kom jij om te trouwpak uit te zoeken, dan reserveren we ruim 2 uurtjes voor je.

Naar shop