Afspraak maken - Hoes Tailors Alkmaar

Afspraak maken

Een pak op maat vraagt om een afspraak op maat!
Als je een uniek kledingstuk wilt en echt geholpen wilt worden met jouw garderobe omdat jij jezelf dat gunt? Dan ben je bij Hoes Tailors aan het juiste adres voor maatpakken, maatshirts, maatjasjes, broeken en de mooiste accessoires.

Het is natuurlijk niet verplicht om een afspraak te maken, maar voor ons allemaal wel zo handig! Zo weet jij zeker dat je van ons de tijd krijgt die je verdient. Hieronder kun je gelijk zelf je afspraak inplannen maar je kunt ons natuurlijk ook bellen op 072-5111182 dan zetten we de afspraak voor je in onze agenda. Staat de door jouw gewenste dag of avond niet als beschikbaar? Laat het ons weten, daar passen we graag een mouw op aan.

Error. Een of meerdere verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld.

Bedankt voor uw afspraak

Afspraak aangemaakt. Bedankt voor uw afspraak. De afspraak is direct ingeboekt in onze agenda. Je ontvangt nog een bevestiging in je mailbox. Let op: Controleer voor de zekerheid hiervoor ook de ongewenste e-mail map.

Wilt u de gemaakte afspraak wijzigen of kunt u onverwacht niet? Geen enkel probleem, laat het ons weten en we passen de afspraak graag voor u aan.

Met vriendelijke groet,
Leon Hoes - Hoes Tailors Alkmaar