Afspraak maken - Hoes Tailors Alkmaar
loader

Afspraak maken

In onze online agenda kun je direct een afspraak maken. Zo weet jij zeker dat je van ons de tijd krijgt die je verdient. Staat de door jouw gewenste dag of avond niet als beschikbaar? Laat het ons weten, daar passen we graag een mouw op aan.

Error. Een of meerdere verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld.

Bedankt voor uw afspraak

Afspraak aangemaakt. Bedankt voor uw afspraak. De afspraak is direct ingeboekt in onze agenda. Je ontvangt nog een bevestiging in je mailbox. Let op: Controleer voor de zekerheid hiervoor ook de ongewenste e-mail map.

Wilt u de gemaakte afspraak wijzigen of kunt u onverwacht niet? Geen enkel probleem, laat het ons weten en we passen de afspraak graag voor u aan.

Met vriendelijke groet,
Leon Hoes - Hoes Tailors Alkmaar

Een afspraak maken in de winkel, dat heeft onze voorkeur. Hier hebben we voldoende ruimte en licht om lekker te zitten, eventueel met een iets groter gezelschap. Ideaal dus als je een trouwpak op maat wilt hebben. Je hebt de keuze uit zo'n 6000 stoffen en er zijn diverse samples om je te laten zien.

Je zit hier in de reuring van de dag, het kan dus zijn dat er iemand komt binnenlopen om even in onze casuals te kijken, een broek te laten af spelden of om informatie voor zijn (nieuwe) maatpak te innen. 

In alle rust je nieuwe outfit uitzoeken? Dat kan, we nodigen je dan graag uit in onze Ab Hoes Herenkamer. De ruimte is vermnoemd naar opa Ab Hoes, de oprichter van ons familliebedrijf. De herenkamer is ook in een klassiekere stijl ingericht en bevindt zich achter ons "open" atelier, met een kleiner gezelschap (2-3 personen) is dat dus ideaal.

We nemen graag alle tijd voor je! Dat vinden we prettig, zo hoeven we ons niet te haasten en kun jij wel overwogen alle keuzes op je in laten werken. De tijd van een afspraak hangt af waarvoor je langskomt; wil jij je broek laten afspelden voor ons atelier, dan blokken we 15 minuten in de agenda. Kom jij om te trouwpak uit te zoeken, dan reserveren we ruim 2 uurtjes voor je.

Afspraak maken