SALE tijdens EK Wielrennen in Alkmaar
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 1 minuut, 17 seconden

SALE tijdens EK Wielrennen in Alkmaar

 

Hiltl jeans & chino 5-daagse alle broeken €75,-

We tellen langzaam af naar woensdag 7 augustus, dan wordt in Alkmaar het startschot gegeven voor het EK wielrennen 2019. Gedurende 5 dagen is Alkmaar in wielrensferen. Ook tijdens dit evenement kun je bij ons heerlijk op je gemak de winkel bezoeken. Alle jeans en chino's van HILTL gaan nu van €169,95 / €159,95 / €149,95 / €139,95 weg voor de mooie prijs van €75,-. Kijk snel of we jouw maat en smaak nog in huis hebben!

Ook op de collectie shirts, polo's en knitwear van zowel Thomas Maine als Stenströms krijg je maar liefst -50% korting gedurende dit wielrenevent. 

We zijn deze dagen het best op de fiets en met het OV te bereiken, op zondag kijken we onder het genot van een lekker glas wijn samen naar de wielrenners.

 

 

Augustus maatpakken deal!

In de zomermaand augustus bereid jij je helemaal voor op het nieuwe "kantoor" seizoen. Je koopt in de maand augustus twee maatpakken voor hele fijne prijzen. In elke prijsgroep hebben we tien stoffen geselecteerd dus voor een ieder iets moois! Maak in de maand augustus je keuzes en profiteer van deze mooie aanbieding.

 2 maatpakken voor €999,-

 2 maatpakken voor €1199,-  

 2 maatpakken voor €1399,-

 2 maatpakken voor €1599,-

P.s. wist je al dat we onze site hebben vernieuwd? Je kunt nu ook zelf je afspraak in onze agenda plannen, dat is wel zo handig en hebben alle tijd voor je!

Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken

Journal

Over Leon Hoes
8 maanden geleden
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!