Nieuwe stropdassen
loader
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 1 minuut, 37 seconden

Jules & Morris

Als je een ondernemer treft die als missie heeft om unieke, luxe en handgemaakte stropdassen te maken, is dat voor mij natuurlijk alle reden voor een bakkie koffie. Al een tijd was ik opzoek naar de perfecte stropdas. Handgemaakt, uniek en helemaal naar wens samen te stellen. Toen ik het merk Jules & Morris tegen kwam was ik al snel overtuigd van het prachtige maatwerk van eigenaresse Wendy. 


Wendy heeft jarenlange ervaring als productontwikkelaar in de mode. In die jaren heeft zij zich verbaast dat er zo weinig merken te vinden zijn die handgemaakte stropdassen maken. Haar passie voor mode, snelle vingers achter de naaimachine en passie voor mooie stropdassen moedige haar aan om haar eigen business op te zetten. In haar atelier in Antwerpen maakt ze inmiddels met veel toewijding de mooiste stropdassen. 


Wat mij betreft zijn de Jules & Morris stropdas de kers op de taart, de piek op de kerstboom, neusje van de zalm of gewoon de finish in touch. You name it! Iedere stropdas is uniek en speciaal voor jou gemaakt. Persoonlijk en met de hand gemaakt door Wendy. Wil je dezelfde stof gebruiken als je pak? Geen probleem! Wij leveren dan de stoffen aan bij Wendy en zij gaat aan de slag. Geen massa productie. Alle dassen worden stuk voor stuk geknipt en afgewerkt.

Een edelsteen?

Bij Jules & Morris zit in iedere stropdas een klein edelsteentje verwerkt aan de achterzijde. Dit is een jade steen, het creëert harmonie en balans en trekt geluk en voorspoed aan. Het stimuleert creativiteit en liefde, zorg en tolerantie. Het is de perfecte steen om bij je te hebben. En hey... als je hier niet in gelooft is het gewoon een leuk detail.

En een leuk weetje, de naam ‘Jules & Morris’ is niet toevallig gekozen. Het merk is vernoemd naar de katten van Wendy.

Lang verhaal kort, ik heb veel zin in de samenwerking met Wendy!

Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken

Journal

Winactie!
29 dagen geleden
Trouwjurk vermaken
1 maand geleden
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Naar shop