Story: Beau
loader
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 1 minuut, 55 seconden

Story: Beau

Het pak van Beau

3 juni 2022, het was prachtig, zonnig weer. Beau en haar partner trouwden omringd met alle mensen van wie ze houden op een prachtige locatie, het oude stadhuis van Alkmaar (LOVE IT!).  En voor ons is het ook echt genieten om een van onze pakken te zien shinen op de trappen van het stadhuis. “Het was een fantastische dag!”.

Een half jaar voor de bruiloft was Beau begonnen met het oriënteren voor haar pak. Eerst online en later bij ons in de winkel.

Wat een keuze! Gelukkig was mijn familie mee om te helpen kiezen.

“Ik wist dat de winkel er zat en ook via de winkel waar mijn vrouw haar jurk gekocht heeft werd de winkel aangeraden. Eenmaal binnen werd ik super goed geholpen en was de keuze in stoffen enorm.”

Samen met haar ouders en zus kwam Beau haar pak in de winkel uitzoeken. De eerste keer kwam zij voor het kiezen van de stof en om te bepalen hoe haar perfecte pak er uit moest komen te zien. “Ik heb mijn pak helemaal zelf samengesteld. Ik had nooit gedacht dat er zoveel punten waren waarover ik moest nadenken. De lengte, de kraag, de knoopjes, hoeveel knoopjes en ga zo maar door!” Beau wist gelukkig al dat zij voor een lichte tint stof wilde kiezen. Hierdoor werd het iets makkelijker om een stofkeuze te maken tussen de het grote aanbod.

“Na een aantal weken was mijn pak klaar en ik kon hem voor het eerst passen. Ik vond het best spannend hoe mijn pak uiteindelijk was geworden. Wat was hij mooi geworden! Hij is na het eerste pas moment nog verder aangepast zodat het pak perfect op maat was. Uiteindelijk is het precies geworden zoals ik had gehoopt!”

“Mijn partner vond mijn pak prachtig. Ook pasten de kleuren van onze kleding echt perfect bij elkaar.”

Beau heeft nog een tip voor iedereen die ook kiest voor een maatpak: “Kies vooral wat je zelf mooi vindt. Er zijn talloze opties waarvan er vast een heleboel prachtig zijn. Daarnaast is het ook als vrouw hartstikke mooi om ik een pak te trouwen als jij je daar fijn bij voelt!”

Trouwfoto's zijn gemaakt door  Lisa Joy Fotografie


Gemiddeld scoren wij 4.6 bij onze klanten op verschillende platformen
Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken

Stories

In de wolken
7 maanden geleden
Story: Symen & Martine
9 maanden geleden
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken