Story: Dave & Melanie
loader
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 1 minuut, 23 seconden

Story: Dave & Melanie

Het pak van Dave

09 september 2022 was het de trouwdag van Dave en Melanie. Zij trouwden bij Fort Werstoever, een prachtige trouwlocatie in Den Helder. Dave zegt: “de dag was in één woord GEWELDIG!”.

Dave en Melanie bezochten de trouwbeurs om inspiratie op te doen voor hun trouwdag. Tijdens de trouwbeurs ontmoetten ze Leon. Dave besloot zich verder te oriënteren tijdens de Groomnight. Samen met zijn beste vriend bezocht hij de Groomnight en er was direct en klik. “Ik wist die avond al welke stof ik wilde hebben voor mijn pak.”

Ik wist direct dat ik naar Leon wilde gaan voor mijn pak, zij gaven mij daar een goed gevoel.

Dave kwam samen met zijn moeder en zijn zus langs in de winkel en op afstand was ook zijn getuigen aanwezig. De kleur zijn pak stond al vast alleen bleek zijn favoriete stof niet meer beschikbaar te zijn. “Dit was jammer, maar Leon had gelukkig een perfect alternatief. Op het moment dat ik ging passen wilde ik het pak eigenlijk direct mee naar huis nemen, maar er moesten nog de laatste aanpassingen gedaan worden.” 

 

Toen Dave zijn pak eindelijk aan Melanie kon laten zien, wist ze niet waar ze moest kijken. Ze vond hem prachtig!

Dave wil aanstaande bruidegoms nog een advies meegeven: “Zoek niet verder en loop Hoes Tailors binnen! Als je een pak zoekt dat met liefde en vakkundigheid wordt gemaakt, dan ben je hier op het juiste adres.” Bedankt Dave!

Hoes Tailors volgens Dave: ongedwongen, relaxed, geduldig, professioneel en liefde voor het vak spat er vanaf.

Trouwfoto's zijn van Sher takes care


Gemiddeld scoren wij 4.6 bij onze klanten op verschillende platformen
Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken

Stories

In de wolken
5 maanden geleden
Story: Symen & Martine
7 maanden geleden
Trouwen in Engeland
7 maanden geleden
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken