Story: Dick
loader
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 1 minuut, 19 seconden

Story: Dick

Het pak van Dick

19 november 2022 vond de prachtige winterbruiloft plaats van Dick en zijn vrouw.  Ze trouwenden op een mooie, unieke locatie: Krachtstroom (naast de lichtfabriek) in Haarlem. “Het was een ongelooflijk mooie en liefdevolle dag!”.

Dick begon zijn zoektocht naar het perfecte trouwpak bij de grotere ketens. Hier voelde hij zicht slechts een nummertje en kreeg hij niet het gevoel dat hij persoonlijk advies kreeg. “Ik had specifieke wensen, na wat gerichter zoeken kwam ik bij Hoes uit.” Dick wist heel goed wat hij niet wilde, en daarmee ook goed wat hij wel wilde. Wij houden er van, want het resulteerde in een persoonlijk, uniek en prachtig trouwpak.

De hele vibe die Hoes uitstraalde sprak mij erg aan, waardoor ik besloot een afspraak te maken. Ondanks dat er vergelijkende tailors in de buurt aanwezig waren.

"In eerste instantie kwam ik alleen, omdat ik rustig wilde oriënteren. Maar na het eerste gesprek liep ik al de deur uit met de stof naar keuze, omdat Leon me goed kon helpen. De sessies daarna gingen mijn moeder en zusje mee. Dat was heel bijzonder!”

De vrouw van Dick was onder de indruk toen ze haar man voor het eerst in zijn pak zag. “Het Jasje is enigszins gewaard, voor mij doen maar ze vond hem gelukkig ook mooi!”

Dick adviseert iedereen die nog gaat trouwen om te kiezen voor een tailor waar je persoonlijke aandacht krijgt.

Hoes Tailors volgens Dick: professioneel, betrokken, vakmensen, hartelijk en meedenkend. BEDANKT DICK!

Trouwfoto's zijn gemaakt door By Mirte photography


Gemiddeld scoren wij 4.6 bij onze klanten op verschillende platformen
Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken

Stories

In de wolken
5 maanden geleden
Story: Symen & Martine
7 maanden geleden
Trouwen in Engeland
7 maanden geleden
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken