Story: Frank & Angelique
loader
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 1 minuut, 26 seconden

Story: Frank & Angelique

Het pak van Frank

Frank en Angelique trouwden op 22 augustus 2022 in een écht kasteel in Barneveld, een waar sprookjes huwelijk! De dag was relaxt, knus en intiem waardoor zij samen met hun gasten echt konden genieten.

Frank begon in december 2021 met het oriënteren naar zijn maatpak. Want één ding stond vast, het moest een maatpak worden. Via google start hij zijn zoektocht en komt uiteindelijk bij Hoes Tailors terecht. Frank voert verschillende gesprekken bij ons in de winkel. “Bij Hoes Tailors merkte ik echt vakmanschap en daarnaast gezelligheid, openheid en een transparante houding van Leon.”

Frank: "Het was heel gezellig met Leon! Het kost veel tijd om goede keuzes te maken. Het is lastig om precies voor te stellen hoe het pak zal worden. Maar uiteindelijk ben ik enorm blij met het resultaat!

Toen de grote dag aanbrak, mocht Angelique eindelijk haar aanstaande man bewonderen in zijn pak. Ze vond het geweldig, het had niet beter gekund! Het mooiste compliment natuurlijk.

Leon over het pak van Frank:

''Frank kreeg bij het zien van onze website en socials een goed gevoel. Ik heb goed naar Frank zijn wensen geluisterd en volgens mij hebben we de verwachtingen waar kunnen maken! Ik had met Frank en zijn getuige een heerlijk gezelgschap in de winkel, daar heb ik van genoten!"

Als tip geeft Frank nog het volgende: “zorg dat je een klik hebt met je tailor, je komt geregeld langs om samen het mooiste pak samen te stellen. Kies voor iemand die graag mee denkt over wat het beste bij je past.”

Hoes Tailors volgens Frank: Vakkundig, gezellig, meedenkend en een BAAS die Leon :)

Trouwfoto's zijn van Marijn Alons.

 


Gemiddeld scoren wij 4.6 bij onze klanten op verschillende platformen
Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken

Stories

In de wolken
6 maanden geleden
Story: Symen & Martine
8 maanden geleden
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken