Story: Joeri & Charlotte
loader
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 1 minuut, 26 seconden

Story: Joeri & Charlotte

Het pak van Joeri

Op de prachtige datum 22-12-2022 was het de grote dag van Joeri & Charlotte. Hun dag was naar eigen zeggen een droom. En dat snappen wij goed als we de foto’s zien, wauw! Het stel trouwden in de Westerkerk van Amsterdam, prachtig!

Joeri wist eigenlijk precies wat voor pak hij wilde. Hij wilde graag een pak dat geïnspireerd was op een outfit van David Beckham. En dat is aardig gelukt, al zeg ik het zelf!  :-)

 

Leon was vroeger de buurjongen van mijn vrouw. Nadat hij al eerder een pak voor mij had vermaakt die perfect zat, was de keuze voor Hoes Tailors snel gemaakt.

Voor Joeri was het liefde op het eerste gezicht toen hij zijn pak zag. Hij had bij het kiezen van zijn pak zijn vader en schoonvader meegenomen, maar zijn schoonmoeder kwam toch ook nog even om de hoek kijken om te zien of het wel goed ging.

Charlotte vond het pak van Joeri prachtig. “Al had ze liever wel wat meer kleur gezien zoals groen of rood vanwege de winter bruiloft.”

Joeri’s advies voor aanstaande bruidegoms: “Volg je eigen gevoel, want het is ook jouw dag. Ik zou je pak altijd op maat laten maken. Elk lichaam is anders en voor je bruiloft is het extra belangrijk dat je er stralend uit ziet. Een bezoek aan Hoes Tailors is dus alles wat je nodig hebt!”

Hoes Tailors volgens Joeri: “Fijne en vooral gezellige plek waar vakkundig en professioneel werk wordt geleverd. Waar ze dus ook echt de tijd voor je nemen en luisteren naar jouw wensen.”

Trouwfoto's zijn gemaakt door Eppel Fotografie.


Gemiddeld scoren wij 4.6 bij onze klanten op verschillende platformen
Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken

Stories

In de wolken
4 maanden geleden
Story: Symen & Martine
6 maanden geleden
Trouwen in Engeland
6 maanden geleden
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken