Story: Martijn & Romée
loader
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 1 minuut, 46 seconden

Story: Martijn & Romée

Het pak van Martijn

Zowel het aanzoek als de trouwdag van Romée en Martijn waren Romantisch met een hoofdletter R! Het aanzoek vond plaats midden in de sneeuw met een arrenslee en hun huwelijk vond plaats in kasteel Wijenburg, prachtig!

Ongeveer 6 maanden voor zijn bruiloft begon Martijn met het oriënteren naar zijn ideale, klassieke trouwpak. Zijn zwager was een jaar eerder ook goed geslaagd bij Hoes Tailors, daarom besloot Martijn ook een bezoekje aan ons te wagen. “Het hele proces vond ik destijds erg leuk en persoonlijk. Letterlijk alles was wel mogelijk wat betreffende de opties voor het pak.”

Martijn schreef over zijn ervaring in onze winkel het volgende:

"Onder het genot van een drankje worden alle wensen doorgenomen. Het uitzoeken van de stof, binnenvoeren en persoonlijke touches zoals een datum in de nek, werden allemaal vastgelegd. Soms is het niet makkelijk om te kiezen tussen bepaalde opties, maar Leon weet dit goed uit te leggen en geeft gedegen adviezen waardoor je met zelfvertrouwen knopen kan doorhakken. Met het uitzoeken van mijn pak had ik mijn vader, schoonvader en zwager meegenomen.”

Toen Romée zijn pak op hun trouwdag, 30 november 2022, voor het eerst zag was zij enthousiast! “Ze had wel het vermoeden dat ik voor een traditioneel zwart pak zou gaan, maar de exacte uitkomst was ver boven haar verwachtingen. Zeker toen ik de binnenvoeren van panterprint liet zien. Dit was echt een knipoog naar mijn vrouw. Zij werkt in het onderwijs en staat daar bekend als de panterprint juf. (WIJ ZEGGEN: YOU GO MARTIJN!!)

Martijn adviseert om toekomstige bruidegoms een pak te kiezen waar zij zich 100% zeker in voelen. “Kies echt een pak dat bij jou past, niet bij de wensen van je partner”. Martijn heeft ook nog een goeie tip: “Ook zou ik persoonlijk kiezen voor een tijdloos pak, zodat je niet over 20 jaar je trouwfoto's bekijkt en denkt: wat ouderwets!”.
 

Hoes Tailors volgens Martijn: Het ideale adres voor professioneel advies en een prachtig resultaat. Dit alles gecombineerd met persoonlijke aandacht.

Trouwfoto's zijn gemaakt door Hedda Schreuder


Gemiddeld scoren wij 4.6 bij onze klanten op verschillende platformen
Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken

Stories

In de wolken
5 maanden geleden
Story: Symen & Martine
7 maanden geleden
Trouwen in Engeland
7 maanden geleden
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken