Story Max
loader
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 1 minuut, 5 seconden

Story: Max

Het pak van Max

Op 27 mei 2022 was het zover, Max ging zijn vrouw het ja-woord gegeven. Ze trouwden op de toffe locatie BijHuub in Alkmaar en het was een fantastische dag!

Liefde op het eerste gezicht

Max kende Hoes Tailors al langer maar is voor zijn trouwpak voor het eerst langs gegaan. Begin 2022 kwam hij samen met zijn moeder langs in de winkel om zijn trouwpak uit te kiezen. Het kiezen van zijn juiste pak duurde niet lang, Max wist wat hij wilde en het was qua pak liefde op het eerste gezicht.

 

Max: '' Mijn vrouw vond mijn pak ook mooi, dankzij mijn pak kon mijn vrouw natuurlijk geen nee meer zeggen, haha''.

Leon over het pak van Max

"Het was een hele gezellig afspraak met Max en zijn moeder. We hebben veel gelachen. We kwamen snel to the point en ook het giletje van zijn zoon was snel gekozen. Dit maakte hun look samen echt compleet. Bedankt Max!"

Ga je trouwen? Max adviseert zeker om voor een maatpak (van Hoes Tailors :-), red.) te kiezen, het is echt een hele leuke ervaring. Het is een ervaring die ik iedereen zou aanraden, qua pak maar ook qua hulp met uitzoeken en gezelligheid. Echt een totaal pakket!

 

Trouwfoto's zijn van Kyra Buth


Gemiddeld scoren wij 4.6 bij onze klanten op verschillende platformen
Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken

Stories

In de wolken
4 maanden geleden
Story: Symen & Martine
6 maanden geleden
Trouwen in Engeland
6 maanden geleden
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken