Story: Niels & Carlijn
loader
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 2 minuten, 16 seconden

Story: Niels & Carlijn

Het pak van Niels

Wie Is Niels?

Dit is Niels, 26 lentes jong. Niels heeft echte groene vingers want hij werkt als hovenier. In zijn vrije tijd sport hij graag.
Op 28 augustus 2020 is hij in Alkmaar getrouwd met Carlijn. Zij trouwden midden in Corona tijd maar hebben met aanpassingen toch een fantastische dag gehad, omringd met hun beste vrienden en familie.

Jouw pak kiezen, drie vragen aan Niels

  • Wanneer begon je met oriënteren voor je trouwpak?

Nadat we de datum en locatie hadden bepaald ben ik me al vrij snel gaan oriënteren op een mooi trouwpak. Het begon op internet met zoeken en recensies lezen en zo kwam ik al snel uit bij Hoes Tailors. Ik heb voor jullie gekozen vanwege alle goeie recensies die op internet en op jullie website stonden. Hier heb ik zeker geen spijt van gehad! ”

  • Hoe verliep het uitkiezen van jouw trouwpak?

Het was een hele leuke dag, ik bracht mijn beste vriend, vader, schoonvader en zwager mee. We begonnen met een lekker bakje koffie en daarna kwamen de boeken op tafel. Leon legt goed en duidelijk uit hoe alles in z’n werk gaat. Ik had van tevoren al wel een kleur in mijn hoofd maar het was fijn om de mening te horen van degene die mee gingen. We sloten de gezellige dag af met een biertje.

Nadat ik voor de tweede keer terug kwam om mijn pak te passen, toen was het liefde op het eerste gezicht. De keren dat we bij Hoes Tailors geweest zijn waren al een hele leuke voorpret voor de bruiloft.”

  • Wat was de reactie van je partner op je trouwpak?

Ze vond het pak onwijs mooi! De hele dag kreeg ik complimenten over het pak. In de binnenkant van mijn jasje had ik een leuk cocktail printje gekozen, ook dit viel goed in de smaak! ”

En toen was het zo ver, jullie trouwdag!

Niels en Carlijn zijn getrouwd in Alkmaar,bij BijHuub. Een verscholen, intieme trouwlocatie in Alkmaar. Bijhuub is gelegen aan de rand van Alkmaar en toch staat de boerderij midden in een prachtige groene omgeving. Een perfecte locatie voor een intieme bruiloft in Corona tijd. Precies wat Niels en Carlijn voor ogen hadden. Samen met hun geliefden hebben ze een fantastische dag gehad.

De tip van Niels voor toekomstige bruidegoms:

Ik adviseer iedereen van harte om je pak te laten maken bij Hoes Tailors, Leon luistert naar je wensen, je wordt goed geholpen en het is heel persoonlijk. ”

Hoes Tailors in één zin volgens Niels: 

Huiselijke sfeer, vakkundig en voor ieder wat wils!

Foto credits voor Wickie Fotografie


Gemiddeld scoren wij 4.6 bij onze klanten op verschillende platformen
Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken

Stories

In de wolken
7 maanden geleden
Story: Symen & Martine
9 maanden geleden
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken