Story: Onno & Nikita
loader
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 1 minuut, 51 seconden

Story: Onno & Nikita

Het pak van Onno

Het was 1 oktober 2021, een regenachtige dag, midden in de Corona tijd. En tóch was dit voor Nikita en Onno de allermooiste dag. Misschien juist wel door de omstandigheden, omdat het daardoor een unieke en knusse dag was. Én iedereen was wel toe aan een goed feestje. 

Onno wist precies wat hij wilde 

Onno wist eigenlijk al vrij snel wat voor pak hij wilde dragen op zijn trouwdag. Daardoor was het uitkiezen van het pak een stuk makkelijker en wisten wij samen met Onno direct zijn droompak samen te stellen. Ook de zwager en zus van Onno gingen rond dezelfde datum trouwen en door de goede ervaringen van zijn zwager bij Hoes Tailors koos Onno ook voor ons. Mooiere reclame bestaat er natuurlijk niet!

Het kiezen van het pak verliep bij Onno dus vlekkeloos. Samen met zijn vader, broer en zus heeft hij zijn pak uitgekozen. Omdat Onno alles al in zijn hoofd had, was het meteen goed.

Zijn aanstaande, Nikita, vond zijn pak prachtig. Vooral de kleur groen en de bretels vond ze erg mooi. Het paste ook perfect bij haar jurk. 

Leon over het pak van Onno:

''Het was heerlijk om Onno met zijn gezelschap in de winkel te hebben. Omdat Onno precies wist wat hij wilde was de stof keuze snel gemaakt. En het grappige is dat zijn zwager, Bram, ook voor dezelfde stof had gekozen in een andere tint. Het is ook een prachtige keuze e als je het mij vraagt! Het was vlak voor de trouwdag nog wel even zweten omdat er een meetfoutje zat in het overhemd en er snel een nieuwe gemaakt moest worden, maar dat is gelukkig gelukt! ''

Onno: '' Ga echt naar een specialist en niet even naar de C&A ofzo. Je ziet het verschil enorm goed! En Hoes Tailors zijn echte vaklui. Hoes Tailors is professioneel, klantvriendelijk en vakkundig.''

Als klap op de vuurpijl ging dit stel op huwelijksreis naar Schotland en lieten daar ook nog fantastische foto's maken. En zeg nou eerlijk, dit trouwpak (en jurk) passen toch perfect bij dit landschap?

Trouwfoto's zijn van Christine's Moments
Foto's Schotland Jiwa Stories


Gemiddeld scoren wij 4.6 bij onze klanten op verschillende platformen
Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken

Stories

In de wolken
6 maanden geleden
Story: Symen & Martine
8 maanden geleden
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken