Story: Robert
loader
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 2 minuten, 49 seconden

Story: Robert

Het pak van Robert

Op 16 december 2022 in Robacher’s watermolen was het voor Robert zo ver. Zij hoopte op een prachtige winterbruiloft, en die kregen ze! Het was ijskoud maar kraakhelder, perfect! Dit leverde schitterende foto’s op en zorgde voor een perfecte sfeer bij hun gasten.  

Robert begon de zoektocht voor zijn trouwpak via Pinterest. Hij had een moodboard samengesteld met winterse pakken. Pakken met een speciale stof en look. Het moest een perfect pak worden voor zijn trouwdag, maar ook veelzijdig genoegd zodat hij het daarna ook zakelijk kon dragen. Een leuke uitdaging!

Robert leert Hoes Tailors voor het eerst kennen tijdens de trouwbeurs in Alkmaar. 

Leon had de nodige stofstalen mee en het idee om mijn pak volledig zelf samen te stellen sprak mij enorm aan. Meer dan 6000 stoffen, dat is toch gaaf! Bij de stand vond ik tussen alle stalen al een schitterende groene, wollen stof met oranje en gele spikkels er in. Deze stof gaf voor mij de doorslag, precies het type stof dat ik zocht!"

Na de trouwbeurs kwam Robert samen met een vriend (en best man!) naar onze groomnight in maart 2022. Onder het genot van heerlijke speciaal biertjes konden ze eindeloos stoffen bekijken en voelen. ‘’Het was erg leuk dat alle aanwezige bruidegommen elkaar gedurende de avond hielpen met het maken  van de vetste combinaties.”

 

Uiteindelijk kwam Robert in oktober terug voor het maken van zijn definitieve keuze. We hadden er voor gekozen om de afspraak op het laatste moment in te plannen, omdat er dan de meeste (en mooiste!) winterstoffen op voorraad zijn. Robert kwam samen met zijn moeder en zus. “In drie uur hebben wij samen mijn volledige pak samengesteld. Leon kon is erg goed helpen, het was een erg leuke avond!”

Tijdens hun trouwdag bleek het pak van Robert goed in de smaak te vallen. “Mijn partner vond het pak schitterend. Op groen had ze al gerekend, maar dit was met recht een trouwpak. Ze raakte niet uitgekeken en gedurende de dag heb ik ontzettend veel leuke reacties gehad.”

Leon Hoes over het pak van Robert:

Robert koos een van mijn favoriete stoffen uit! Winterbruiloften resulteren vaak, en nu ook zéker, in de prachtigste rijke stoffen. Gecombineerd met het toffe gilet heeft Robert een van mijn favoriete pakken van 2022 samengesteld! 

Robert heeft nog een bericht voor aanstaande bruidegommen: “Ik zou de toekomstige bruidegoms de keuze voor een maatpak zeker adviseren. Want hoe gaaf is het om een pak helemaal naar eigen voorkeur te maken? De prijsverschillen zijn te overzien, en zeker als je het pak nog eens kunt gebruiken is het een schitterende keuze. Ikzelf had in mijn gilet de 'gekke uitspatting', waardoor ik het pak zelf nu prima (en met trots) aan kan naar het werk.”

Robert over Hoes Tailors: “Vakmensen op en top. Zeer flexibel en meedenkend. Ik heb ook mijn schoenen nog op maat laten maken, zij het iets te laat besteld waardoor het nog erg spannend werd om ze tijdig binnen te hebben voor de bruiloft. Leon stelde me vanaf het begin gerust dat het goed zou komen, en hij heeft niet gelogen. Ik kan Hoes Tailors daarom van harte aanraden, je gaat geen spijt krijgen!” ROBERT BEDANKT! 

Trouwfoto's zijn gemaakt door Laurien Lub


Gemiddeld scoren wij 4.6 bij onze klanten op verschillende platformen
Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken

Stories

In de wolken
7 maanden geleden
Story: Symen & Martine
9 maanden geleden
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken