Story: Symen en Martine
loader
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 2 minuten, 13 seconden

Story: Symen & Martine

Het pak van Symen

Op 22 september 2023, te midden van het prachtige landschap bij Nieuw Westert en het natuurgebied nabij Egmond-Binnen, beleefden Symen en Martine een prachtige trouwdag. Hoewel het een regenachtige dag was hebben ze tussen de buien door prachtige foto’s geschoten. “Je bent zo lang bezig geweest met regelen en organiseren, als dan alles opeens samenkomt precies zoals je voor ogen had, of nog beter, maakt het onvergetelijk!”

Symen begon ongeveer twee jaar voor de bruiloft al met het oriënteren op zijn trouwpak, en hoewel dat misschien wat vroeg lijkt, was het noodzakelijk vanwege zijn werk in het buitenland. Via Instagram ontdekte hij ons. “Ik volgde Hoes al op Instagram en zag een post voorbij komen van een trouwpak met een groen tweed jasje. Deze post bepaalde voor mij de keuze om voor Hoes te kiezen, de mogelijkheid om een trouwpak te kiezen bestaande uit verschillende materialen.”

"Ik wilde geen standaard pak, en dat is gelukt: hij is prachtig!. "

Het moment van het uitzoeken van het pak was een bijzondere ervaring voor Symen, gedeeld met zijn moeder en toekomstige schoonvader. Zijn vooraf bepaalde voorkeuren, zoals een pocket corsage, een tweed stof jasje en een vlinderstrik, maakten het proces iets eenvoudiger. “Door deze keuzes met Leon te bespreken hebben we het jasje, overhemd en gilet hier gelijk passend op kunnen ontwerpen. Het is bijzonder hoe je vanaf zulke kleine staaltjes stof zoiets moois kan maken, dit werd direct al duidelijk toen ik m’n pak voor het eerste zag.”
 

En toen zijn vrouw het pak voor het eerst zag, was zij net zo verrast over het resultaat. “Het niet-doorsnee karakter van het pak verraste haar, maar vooral het eindresultaat overtrof haar verwachtingen. De details, zoals vliegtuig manchetknopen en de binnenvoering van het jasje gevuld met paspoortstempels, pasten perfect bij het reisthema van hun bruiloft. “ De foto’s zijn het levende bewijs, we love it!

Voor toekomstige bruidegoms heeft Symen advies: “oriënteer jezelf op sociale media en in magazines, bespreek je voorkeuren met deskundige begeleiding zoals die van Hoes Tailors, om tot het perfecte totaalplaatje te komen.”

Hoes Tailors beschrijft Symen als een ervaring op zich. Van het uitzoeken van stoffen tot het kiezen van knopen en stiksels, het hele proces was iets wat hij niet had willen missen. (en wij ook niet!)
 

Maryla en Marcel Fossen @marylaandmarcel
 

  • Bloemen: Acanthus bloemen Alkmaar @acanthusbloemalkmaar
  • Vlinderstrikje: Niels Verschuren Jewelry @verschuren.jewelry
  • Oorbellen Martine: Luna Lure Jewelry @altfairyprincess
  • Sieraden Martine: Juwelier Knijn @juweliersjaakknijn
  • Make up & haar bruid: Pamela Scholze @Pamela.scholze
  • Locatie: Nieuw Westert @nieuwwestert

 


Gemiddeld scoren wij 4.6 bij onze klanten op verschillende platformen
Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken

Stories

In de wolken
7 maanden geleden
Trouwen in Engeland
9 maanden geleden
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken