Story: Thijs & Loïs
loader
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 1 minuut, 58 seconden

Story: Thijs & Loïs

Het pak van Thijs

22 Juli was het de grote dag van Thijs & Loïs. Zij trouwden in het bijzijn van al hun dierbaren BijHuub in Alkmaar. “We hebben alle clichés waargemaakt, het was de mooiste dag van ons leven!”

Thijs bezocht Leon Hoes voor het eerst tijden de Groomnight, het werd hem toen direct duidelijk dat de keuze eindeloos was, wat betreft maatpakken. En wat doe je als je door de dassen de stropdas niet meer kan zien? Juist! Aansluitend alles evalueren in de kroeg :-).

Thijs: “Hoes Tailors is een begrip in Alkmaar. Niet meer dan logisch dat je dan ook als eerste hier gaat kijken voor je trouwpak. En dan ook nog in een keer slagen is helemaal top!”

Thijs bezocht de winkel samen met zijn moeder, schoonmoeder en twee getuigen. Hij wilde eigenlijk geen uitgebreid maatpak, dit paste niet bij zijn smaak. Maar zijn twee getuigen wisten hem er van te overtuigen dat hij als bruidegom toch wel de show moest stelen. En dat is zeker gelukt, zonder dat hij zijn eigen wensen en smaak uit het oog verloor. 

Toen Loïs het pak van Thijs zag was ze stil. "Normaal praat ze honderd uit, maar nu kon ze alleen maar “wat ben je mooi” zeggen. Ook moest ze nog een aantal keer goed kijken omdat het toch een uitgebreider pak is geworden als dat ze dacht."

 

Leon over het pak van Thijs:

''Mooie man die Thijs! Hij kwam met een vriend naar onze Groomnight om alvast op zijn gemak te oriënteren. Vervolgens kwam op afspraak daadwerkelijk zijn pak uitzoeken. Hij wilde zéker geen standaard driedelig pak, en zeker ook geen gilet…! Samen met zijn gezelschap kwamen we al snel tot de conclusie dat dit hem juist prachtig stond en werd het dus wél een driedelig pak. En hoe!”

Thijs wil aanstaande bruidegoms nog graag het advies meegeven om vooral te kiezen wat je echt zelf wilt en daarbij advies te vragen aan mensen de echt dichtbij je staan. “Er zijn zoveel smaken en mogelijkheden, zorg dat je dicht bij jezelf blijft!”

Hoes Tailors volgens Thijs: van service, tot kwaliteit en van advies tot mogelijkheden, allemaal top! (Bedank Thijs!)

Trouwfoto's zijn van Romy van Leeuwen. 
 


Gemiddeld scoren wij 4.6 bij onze klanten op verschillende platformen
Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken

Stories

In de wolken
5 maanden geleden
Story: Symen & Martine
7 maanden geleden
Trouwen in Engeland
7 maanden geleden
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken