De weg naar het perfecte trouwpak
loader
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 1 minuut, 45 seconden

Story: Lars & Francoise

Story: Lars & Francoise

11 November 2023 was dé speciale dag van Lars waar hij trouwde met zijn prachtige verloofde, (nu vrouw natuurlijk!) Francoise.

 

De zoektocht naar Lars zijn trouwpak begon ongeveer 5 maanden voor de grote dag. Dit begon met het oriënteren met foto’s om te ontdekken welke stijl van trouwpak het beste bij hem past. Daarna kwam de volgende vraag, welke tailor is geschikt om mij te helpen?

Hier kwam Hoes Tailors op zijn pad. ‘’Ik houd van persoonlijke aandacht en iemand die snel kan schakelen. Hoes Tailors was een goede optie voor mij vanwege de locatie in Alkmaar én hun jarenlange ervaring met maatpakken.’’

/’Na het eerste bezoek aan Leon was er een goede klik en wist ik zeker: ik hoef niet verder te zoeken, hier ga ik slagen!’’

Samen met zijn vader, moeder en zus kwam Lars aan bij de afspraak. In grote lijnen wist Lars al wat voor trouwpak hij wilde, alleen was dit niet een ‘standaard’ pak . Een uitdaging dus of dat precies zo zou lukken natuurlijk. Het bleek een bijzonder (mooi) pak te zijn met bijzondere materialen en oog voor detail. Om dit werkelijkheid te maken moest er met een aantal leveranciers overlegd worden.  Leon van Hoes Tailors heeft mij uitstekend geholpen. Alles wat onmogelijk leek, maakte Leon mogelijk.

Toen kwam daar het moment: de bruiloft! Francoise was sprakeloos toen ze Lars in zijn trouwpak zag staan (kan ook door de inhoud van het pak gekomen zijn ;), aldus Lars). Samen reden Lars & Francoise in een Porsche richting de trouwlocatie: ’t Ruyterhuis in Bakkum. Waar er een traantje werd weggepikt, genoten met het hele gezin en gedanst tot in de late uurtjes. Een prachtige dag die werd vastgelegd door fotograaf Roy van der Wens.

Hoes Tailors volgens Lars: ‘’Wil je iets anders dan anders? Hoes Tailors staat overal voor open om het onmogelijke mogelijk te maken. Goed luisterend, meedenkend, creatief, scherp en oog voor detail.’’

Foto's: @royvanderwens
Pak: @hoestailors
 

 


Gemiddeld scoren wij 4.6 bij onze klanten op verschillende platformen
Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken

Stories

In de wolken
6 maanden geleden
Story: Symen & Martine
8 maanden geleden
Trouwen in Engeland
8 maanden geleden
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken