Winter is coming!

Winter is coming!

Na nog een paar zonnige uitspattingen in oktober, heeft de zomer nu toch echt afscheid genomen van ons land. Nu de temperatuur weer een daling inzet, is dan ook de tijd aangebroken voor een wisseling van de garderobe. Overhemden met korte mouwen en zomerse chino’s kunnen volgend jaar weer hun opwachting maken, nu is het de tijd voor een stijlvol maatpak van zachte wol en die prachtige herenmantel die je al zo lang weer eens aan wilt trekken!

    

Kom snel langs bij Hoes Tailors en ontdek de nieuwste wintermode voor heren!

Een driedelig pak: stijlvol en warm
Niets houdt je zo lekker warm als flink wat laagjes kleding. En hoe draag je laagjes nu stijlvoller dan in de vorm van een driedelig maatpak? De klassieker onder de mannenpakken! Met een driedelig kostuum draag je een perfect op elkaar afgestemde combinatie van broek, colbert en gilet. Het driedelig pak heeft een Koninklijke achtergrond: de Engelse koning Charles II wilde weer eens wat anders dan de gebruikelijke Franse mode van zijde en combineerde een lang gilet met een jasje en hemd tot op zijn knieën, allemaal gemaakt van echte Engelse wol. Het driedelig kostuum werd al snel een hit, en dat in de 17e eeuw!

     

Mix en match jouw eigen 3-delig maatpak

Een driedelig maatpak bestaat uit een broek, jasje en gilet die matchen in kleur, textuur en snit. Aan deze basis kan meer pit worden toegevoegd door te kiezen voor verrassende stoffen of door kleuren, texturen en patronen te mixen en matchen. Of je nu gaat voor een uitstraling als een geleerde professor of juist een charmante James Bond, het driedelig maatpak transformeert je hele uitstraling in een oogwenk.

 

Een 3-delig pak op maat laten maken?

Als bekende van Hoes Tailors heb je vast onze campagne ‘Pak op maat? Afspraak op maat!’ voorbij zien komen. Wij vinden service en flexibiliteit belangrijk. Dus wil je een 3-delig pak kopen dat door een echte kleermaker wordt gemaakt? Bel of mail gerust om een afspraak te maken voor jouw 3-delig maatpak!

 

Mantels voor een warme winter

Bij Hoes Tailors vind je een ruim assortiment stijlvolle wintermantels. Want ook in de koudste maanden van het jaar willen onze klanten natuurlijk goedgekleed voor de dag komen. Winterjassen voor heren zijn er in verschillende soorten en maten. Drie van de meest bekende en veel gedragen mantels zijn de Covert Coat, de Ulster Coat en de Reeve Peacoat. Jassen met chique namen die minstens zo chique vallen. Al deze jassen hebben wij uiteraard in onze winkel hangen, in eenvoudige basismodellen, maar ook in enkele mooi uitgewerkte varianten. Kom gerust eens kijken naar alle mogelijkheden!

          

Een warm welkom,

Leon Hoes

#Stijlvol #Warm #Winter #Overcoat #Coat #Mantel #Maatpak #Kleermaker #Pakopmaat #Afspraakopmaat #Tailor #Chino #Overhemd #Bespoke #MTM #Kleding #Herenmode #Alkmaar #Bergen #Egmond #Heiloo #Heerhugowaard #Castricum 

Hoes Tailors
Geesterweg 20
1815 CS Alkmaar
Tel. 072-5111182
Fax. 072-5111578

Kvk Alkmaar. 37055068
Btw nr. NL 80 32.60.453.B.01
Ing bank. 65.15.54.764
Iban. NL15INGB0651554764
Bic. INGBNL2A

Altijd op de hoogte van aanbiedingen en het laatste nieuws?