Nieuw seizoen, nieuwe garderobe! De trends voor komende winter op een rijtje.

De herfst staat voor de deur en dat betekent; zomergarderobe eruit, wintergarderobe erin. Heb jij je herfst/ winter garderobe nog niet helemaal compleet? Dit zijn de trends voor aankomend seizoen, zo loop je er naast warm ook stijlvol bij.

Ruit

De ruit is niet nieuw maar hij is dit jaar wel extra aanwezig. Kleur, groot of klein, het maakt eigenlijk niet uit want trendy ben je dit seizoen met een opvallende ruit sowieso. Sla niet helemaal door en hou de rest van je outfit rustig. Stijlvol blijven is key. Vind je de ruit leuk maar wil je het liever rustig houden? Een klassieke ruit kan altijd.

Relax

De pasvorm is voor aankomend seizoen iets relaxter. Het mag wat losser en ook de schouders mogen wat groter (denk jaren 80). Ook bij de broek is de pasvorm wat wijder. Laat broek wel netjes op de schoen vallen, relaxed betekent niet te groot.

Krijtstreep

Een absolute klassieker. De krijtstreep mag je zien deze winter. Net zoals de ruit mag de krijtstreep namelijk opvallen; groot én zelfs met kleur. Combineer het met een mooie trui of een polo. Net even anders en minder stijf.

Bruin

‘A gentelman never wears brown’ is het gezegde maar die gaat aankomend seizoen niet meer op. Wil je je blauwe en grijze pakkencollectie aanvullen kies dan voor deze populaire kleur. Pas op dat je wel een bruinkleur kiest die goed bij je gezicht past. Een te lichte kleur bruin kan bij een bleek gezicht extra flets maken. Twijfel je? Kies dan voor een warme, iets donkere, bruine tint.

Informeel en comfort

De algehele tendens bij kleding voor mannen is op dit moment, ruim, comfortabel, casual én sportief. Dit zie je ook terug bij de manier waarop pakken worden gedragen. Het klassieke plaatje in combinatie met een sportieve inslag. Denk hierbij aan een pak in een stretch wol met daaronder een T-shirt en opvallende sneakers. Hoe trendy deze stijl ook is, het wordt niet overal gewaardeerd dus informeer eerst even naar de dresscode bij een klant, bedrijf of event.

Ook bij Hoes Tailors hebben we weer een zorgvuldig geselecteerde herfst/ wintercollectie voor je klaarliggen. Loop gerust eens binnen en laat je verrassen door de nieuwe stoffenbunches van bijvoorbeeld Dormeuil, Scabal en Vitale Barberis. Of probeer onze nieuwe shirts van Stenströms en Thomas Maine, de chino’s van Hiltl en de fijne truien van Alan Paine. We helpen je graag warm en stijlvol de winter door!

Hoes Tailors
Geesterweg 20
1815 CS Alkmaar
Tel. 072-5111182
Fax. 072-5111578

Kvk Alkmaar. 37055068
Btw nr. NL 80 32.60.453.B.01
Ing bank. 65.15.54.764
Iban. NL15INGB0651554764
Bic. INGBNL2A

Altijd op de hoogte van aanbiedingen en het laatste nieuws?