Boxershorts Mc Alson - Hoes Tailors Alkmaar
loader
Header afbeelding MC ALSON Boxershorts

MC ALSON Boxershorts

In verschillende kleuren en stoffen


McAlson boxershorts zijn verkrijgbaar bij Hoes Tailors in Alkmaar, maar natuurlijk zijn ze ook gewoon in onze webshop te koop . Een McAlson boxershort is verkrijgbaar in frisse kleuren met een leuk ruitjesmotief, met streepjes of in een effen kleur.

En naast de leuke uitstraling zitten ze natuurlijk zeer comfortabel door de perfecte pasvorm. Een Mc Alson boxer is daarom een leukcadeau om te geven of gewoon voor jezelf.

Wilt u de boxershorts eens bekijken? Ze zijn er in veel verschillende maten en stoffen. Samen een afspraak inplannen?

Afspraak maken
Pagina navigatie

De unieke MC ALSON Boxershorts

Een uniek ondersteuning
De ultieme mannelijke comfort is verzekerd door de unieke 100% katoen onzichtbare ondersteuning. Deze briljante combinatie van het ontwerp van een Amerikaanse boxer en het comfort van een onderbroek. Als je dit nog niet hebt geprobeerd, bereid je dan voor op het beste van beide werelden.

Kleurenvariatie
McAlson voegt een beetje kleur toe aan jouw dagelijkse garderobe. Ben jij in een klassieke, grappige, slimme, gedurfde of blije stemming? Met de niet te vergelijken collectie van McAlson vind je altijd wat je zoekt.

Kom eens langs bij ons in de winkel! Afspraak maken
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken