Trouwpak kopen

Trouwpak voor de Bruidegom

Binnenkort een heren trouwpak kopen?

Bij aanschaf van een trouwkostuum op maat vanaf € 549,- krijgt u uw maatoverhemd ter waarde van € 149,- gratis! Om de voucher te ontvangen, hoeft u zich alleen even aan te melden via het onderstaande formulier!

Hoes Tailors heeft zo’n 70 jaar ervaring in maatpakken voor heren en is een begrip in Alkmaar en omgeving. Leon Hoes is de vijfde generatie van kleermakers in de familie en deelt graag zijn passie voor het perfect zittende trouwpak of maatpak met u.

Of u nu regelmatig een pak draagt of voor de eerste keer een trouwpak op maat wilt laten maken, voor een goed advies over kleuren, maten en stijl bent u bij Hoes in Alkmaar aan het juiste adres.

Hoes Tailors
Kortingscoupon &
inpiratiebrochure aanvragen

Vraag nu uw voucher
aan voor een gratis overhemd op maat

Een of meedere velden zijn niet of onjuist ingevuld.

 
Trouwpak voor een man kopen
Tekst Leon Hoes over Trouwpakken
Trouwkostuum met maatoverhemd cadeau!

Bij aanschaf van een trouwkostuum op maat al vanaf € 549,- krijgt u van ons uw maatoverhemd ter waarde van €149,- cadeau!

Wedding deal 2017

Bijzondere openingstijden
We hopen dat we u hebben kunnen inspireren met onze pakken, de keuze is groot met een aanbod van meer dan 5000 stoffen en de vele extra opties. Onder het genot van een kopje koffie of thee leggen wij u graag alle mogelijkheden voor. Mocht het u om wat voor reden dan ook beter schikken om in de avonduren of op een zondag langs te komen, dan is dit geen probleem. Bel gerust om een passende afspraak te maken.Bent u na het zien en lezen van onze informatie enthousiast geworden, neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 072-5111182 of stuur ons een e-mail.

De koffie staat klaar, We hopen u te mogen verwelkomen,
Leon Hoes

Altijd op de hoogte van aanbiedingen en het laatste nieuws?