Burlington - Hoes Tailors Alkmaar
loader
Header afbeelding Collectie Burlington

DE KLASSIEKE SOKKEN VAN BURLINGTON


FINISHING TOUCH AAN JE VOETEN

Je maatpak zit – natuurlijk – als gegoten, nu de rest nog! Naast een keurig gestreken overhemd en de nodige stijlvolle accessoires, verdient een pak op maat uiteraard ook de nodige aandacht voor het voetenwerk: perfect gekozen sokken en schoenen! 

In een op maat gemaakt kostuum kun je niet aankomen met afgezakte sokken van de Hema, dat vraagt om sokken van de beste kwaliteit. Dan ben je bij Burlington aan het juiste adres.

Wist jij dat je Burlington makkelijk online bij ons kunt kopen in onze webshop?

Pagina navigatie

Schotse ruit met geschiedenis

Burlington sokken zijn klassiekers van topkwaliteit, zeer herkenbaar door het terugkerende ruitmotief met in het midden het Burlington logo. De geruite sok heeft een geschiedenis die een paar eeuwen teruggaat. Schotse clans droegen een tartan (geruite, wollen stof) met een uniek ruitmotief, met een specifieke volgorde van kleuren. Het ruitmotief dat de Campbell clan al sinds 1727 gebruikte, de Black Watch tartan, vormde de basis voor de bekende Burlington ruit.

Klassieke finishing touch

Burlington sokken staan voor traditie in combinatie met een moderne geest. De klassieke sok met tartan ruit wordt nog steeds op grote schaal gemaakt en verkocht, maar de collectie van Burlington is inmiddels uitgebreid met sokken met allerlei soorten wevingen en patronen. Als je je maatpak op een klassieke manier af wilt maken, zijn sokken van Burlington altijd de juiste keuze!

 


 

Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken
Naar shop