Evenementen en beursen
loader
Afbeelding Events & more
Events & more

Bekijk events

Waar vind jij ons nog meer de komende tijd? En welke leuke events organiseren we in de winkel? Hier vind je er alles over!

IK TROUW VAN JOU online!

Big News!

Na maandenlange voorbereiding lanceren wij met trots: IK TROUW VAN JOU online! Op maandagavond 30 november brengen wij bruidsparen en leveranciers digitaal met elkaar in contact zoals nooit tevoren. IK TROUW VAN JOU online is een vernieuwend, interactief trouw event waarbij je van 19:00 tot 22:00 u geïnspireerd wordt en de mogelijkheid krijgt om de leukste gesprekken te voeren met onze vele leveranciers.

De kaartverkoop is op 1 november op de website van Ik trouw van jou

Vergeet dus niet jullie kaart te bestellen!

 

Wat kun je verwachten

Een avond vol trouwinspiratie én face-to-face contact met prachtige leveranciers! In stappen lopen jullie de grote dag door, van weddingplanner tot honeymoon. Naast volop informatie kunnen lezen over iedere ondernemer, zitten zij ook nog eens voor je klaar om met jullie te kunnen beeldbellen. (No worries.. door middel van een link is dit super easy!) Kortom een échte beleving waar je bij moet zijn! Hierin kan een glaasje bubbels en lekkers natuurlijk niet ontbreken! Dus plof samen op de bank en geniet!

 

Naar shop