Dames jeans op maat
loader
Header afbeelding Dames jeans op maat

Jeans op maat

De zoektocht naar de perfecte jeans kan soms frustrerend zijn. Te wijd bij de taille, te strak bij je bovenbenen of de verkeerde lengte. En uiteindelijk eindig je vaak met een compromis en lever je in op de perfecte pasvorm. Dat is nu verleden tijd! Want het klinkt cliché maar het is waar, iedereen is uniek. Ons doel is om jou de perfect passende one-of-a-kind maatwerk jeans te geven. Een jeans die perfect staat en die je niet meer uit wilt doen (weten wij uit ervaring :-) ).

Wij zijn de samenwerking aan gegaan met jeansmaker Denim Defined. Gecombineerd met de perfecte jeansstoffen van Denim Candiani is het ons gelukt de perfecte jeans samen te stellen. Je krijgt een maatwerk jeans van de allerbeste sustainable denim die er te krijgen is, met het comfort dat jij zoekt in een jeans. Ben je opzoek naar een super strakke of juist losse jeans? Jij bepaalt! En dit alles met een afwerking op super luxe niveau tot in de kleinste details.

Jouw custom made jeans

Een jeans die aanvoelt alsof hij voor je gemaakt is, waarom ligt die eigenlijk nog niet in jouw kast? Dat vroegen wij ons ook af! Want een jeans is misschien wel het meest gedragen item uit jouw garderobe (na je perfecte maatpak uiteraard ;-)), en moet dus gewoon goed zijn. Daarom maken we hem vanaf nu op maat.

Onder het genot van een kop koffie zorgen we voor een jeans die helemaal bij jou past. We beginnen bij het begin en kiezen eerst de kleur, nemen daarna jouw maten op en werken de broek vervolgens af met persoonlijke details. Jouw initialen verwerken op je jeans? Geen probleem! Een bijzondere boodschap in de tailleband? Je zegt het maar!

Het is een interessante vraag; Hoe draag jij hem?

Draag je hem naar kantoor, in je vrije tijd of wordt het je favoriete klus jeans? Waarmee wil je hem combineren? Een jasje? Een overhemd? Een trui? En wat voor pasvorm hou je van? Tijdens onze afspraak hoor ik het graag!

Naast de pasvorm zijn er nog veel keuzes die je kan maken. Zo maak je onder andere de keuze uit verschillende denims: 4 tinten blauw, 2 tinten grijs en 1 witte denim, met of zonder een wassing, 6 knopen of een rits, 8 garen kleuren, vele patches en als kers op de taart kun je nog je initialen borduren of een leuke quote zetten in de tailleband van je maatwerk jeans.

Welke keuze je ook maakt, al onze maatwerk jeans zijn verkrijgbaar voor € 319,95

 

Wij werken samen met Candiani Denim. Candiani Denim werd opgericht in 1938 in een klein stadje nabij Milaan en is sindsdien een familiebedrijf. In 75 jaar groeide de onderneming uit tot 's werelds beste en meest duurzame denimfabriek.

Candiani gelooft stellig in het belang van made in Italy, duurzaamheid en innovatie. Waarden die diep in elke denim zijn verweven zonder afbreuk te doen aan de onnavolgbare kwaliteit. Tegenwoordig staat Candiani bekend als het groenste textielbedrijf in de blauwe wereld en produceert het voor de meest prestigieuze namen op de markt.

Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken
Afspraak maken