Denim Defined - Jeans op maat
loader
Header afbeelding Denim Defined - Jeans op maat

Ons doel is om jouw de perfect passende one-of-a-kind jeans aan te kunnen bieden. Echter is er maar een manier om dat echt goed voor elkaar te krijgen. Omdat er geen twee mensen het zelfde zijn, kan je dat alleen realiseren door een op maat gemaakte jeans. Dit speciaal en alleen voor jouw met de wensen die jij hebt. En als je dat doet moet je het ook goed doen, Denim defined is dat gelukt! Je krijgt een jeans van de allerbeste denim stof die er te krijgen is, met de comfort die jij wil, m.a.w. super strak of juist niet jij bepaalt en dit alles met een afwerking op een super de luxe niveau tot in de kleinste details.

Pagina navigatie

Jouw custom made jeans!

Een jeans die aanvoelt alsof hij voor je gemaakt is, waarom ligt die eigenlijk nog niet in jouw kast? Dat vroegen wij ons ook af. Want een jeans is misschien wel het meest gedragen item uit jouw garderobe, en moet dus gewoon goed zijn. Daarom maken we hem vanaf nu op maat.

Onder het genot van een kop koffie zorgen we voor een jeans die helemaal bij jou past. We kiezen eerst de kleur, nemen daarna jouw maten op en werken de broek vervolgens af met persoonlijke details. Jouw initialen op een backpatch van paardenhaar? Geen probleem! Een bijzondere boodschap in de tailleband? Je zegt het maar!

Naar shop