Denim Defined - Jeans op maat
loader
Header afbeelding Denim Defined - Jeans op maat

Ons doel is om jouw de perfect passende one-of-a-kind maatwerk jeans aan te kunnen bieden. Echter is er maar een manier om dat echt goed voor elkaar te krijgen. Omdat er geen twee mensen het zelfde zijn, kan je dat alleen realiseren door een op maat gemaakte jeans.

Samen met de jeans maker "Denim Defined" en de denim van "Denim Candiani" is ons dat gelukt! Je krijgt een maatwerk jeans van de allerbeste sustainible denim die er te krijgen is, met het comfort dat jij zoekt in een jeans, m.a.w. super strak of juist niet jij bepaalt en dit alles met een afwerking op een super de luxe niveau tot in de kleinste details.

Pagina navigatie

Jouw custom made jeans!

Een jeans die aanvoelt alsof hij voor je gemaakt is, waarom ligt die eigenlijk nog niet in jouw kast? Dat vroegen wij ons ook af. Want een jeans is misschien wel het meest gedragen item uit jouw garderobe, en moet dus gewoon goed zijn. Daarom maken we hem vanaf nu op maat.

Onder het genot van een kop koffie zorgen we voor een jeans die helemaal bij jou past. We kiezen eerst de kleur, nemen daarna jouw maten op en werken de broek vervolgens af met persoonlijke details. Jouw initialen op een backpatch van paardenhaar? Geen probleem! Een bijzondere boodschap in de tailleband? Je zegt het maar!

Het is een intresante vraag; Hoe draag jij hem?

Daarmee doelen we natuurlijk op je maatwerk jeans, draag je hem naar kantoor, in je vrijetijd of word het je favoriete klusjes jeans? Waarmee wil je hem combineren? En wat voor pasvorm hou je van? Het zijn zomaar een paar ideeën, maar heel belangrijk om om jouw nieuwe favoriete jeans te maken. 

Naast de pasvorm, of je nu voor een skinny, straight of regular jeans gaat in het maatwerk kan het allemaal, maar naast de pasvorm kies je nog veel meer! Zo maak je onder andere de keuze uit verschillende denims 4 tinten blauw, 2 tinten grijs en 1 witte denim, met of zonder een wassing, 6 knopen of ritsen, 8 garen kleuren, vele patches en als kers op de taart kun je nog je initaialen borduren of een leuke quote zetten in de tailleband van je maatwerk jeans.

Welke keuze je ook maakt, al onze maatwerk jeans zijn verkrijgbaar voor € 289,95

Candiani Denim werd opgericht in 1938 in een klein stadje nabij Milaan en is sindsdien een familiebedrijf. In 75 jaar ervaring groeide de onderneming uit tot 's werelds beste en meest duurzame denimfabriek die de denims creëerde die het leven gaven aan de Premium Denim Industry.

Candiani gelooft stellig in het belang van Made in Italy, Duurzaamheid en Innovatie, waarden die diep in elke denim zijn verweven en die er onnavolgbare kwaliteit en uniciteit aan verlenen.

Tegenwoordig staat Candiani bekend als het groenste textielbedrijf in de blauwe wereld en produceert het voor de meest prestigieuze namen op de markt.

Naar shop