Maatpak kopen - Hoes Tailors
loader
Header afbeelding Maatpak

Een maatpak kopen

Pak op maat naar jouw maten en wensen

Ieder mannenlichaam is anders. Een maatpak van Hoes Tailors wordt dan ook gesneden naar de contouren van jouw lichaam, zodat het echt perfect past en net zo perfect oogt. Natuurlijk kun je kiezen voor een pak in standaardmaten, maar een pak op maat heeft net wat meer uitstraling, stijl en klasse in huis en het zit je als gegoten. Het is immers speciaal op maat gemaakt voor jou alleen!

Het pak op maat moet jou perfect passen, maar het is minstens zo belangrijk dat je voor een pak kiest met de belangrijkste eigenschap: veelzijdigheid. Investeer in een pak dat je op veel verschillende manieren kunt dragen, want daarmee haal je het maximale uit je toch behoorlijk kostbare aankoop. Een veelzijdig maatpak is op heel veel momenten en gelegenheden in te zetten. Zo kom je niet alleen op je werk goed voor de dag, maar ook op dat bijzondere jubileum of mooie trouwfeest.

Prijsindicatie maatpakken & Handmade

Hoes Tailors vanaf € 499,- Geplakt binnenwerk
Op basis van 2-delig pak
Keuze uit 30 stoffen
Eén pasmoment
Levertijd 3-4 weken
Hoes Tailors vanaf € 659,- Half canvas binnenwerk
Op basis van 2-delig pak
Keuze uit ruim 5000 stoffen Eén pasmoment Levertijd: 5-6 weken
Scabal vanaf € 999,- Half canvas binnenwerk
Op basis van 2-delig pak
Keuze uit ruim 2500 stoffen Eén tot twee pasmomenten Levertijd: 5-6 weken
Hoes Tailors Handmade vanaf € 2999,- Full canvas binnenwerk
Op basis van 2-delig pak
Keuze uit ruim 5000 stoffen Minimaal drie pasmomenten Levertijd: 12-14 weken
Direct onze prijslijst in je mailbox

Voor elk budget hebben we een maatpak, maar ga jij voor een geplakt pak, ook wel "fused" genoemd, semi traditioneel, full-canvas of handmade? Om je een idee te geven van de kosten van een maatpak, informeren we je graag. Ontvang nu onze prijlsijst in je mailbox!

Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken

Hoe werkt het?

Hebben we je enthousiast gemaakt om eens voor een pak op maat te gaan? Hartstikke leuk, we hebben er zin in om je van begin tot eind goed te begeleiden bij het kiezen van het juiste maatpak! In alle rust bespreken we samen met jou je wensen en de mogelijkheden voor jouw ideale pak op maat. Je hebt de keuze uit meer dan 5000 stoffen en talloze extra opties, zoals de knopen, de voering of een speciaal borduursel. En wij zorgen dat we jouw maten opnemen om het perfecte pak te kunnen maken!

Nadat alle stappen zijn doorlopen in het keuzeproces, gaan wij voor je aan de slag in het atelier. Als je pak klaar is, kom je nog eens langs om het pak te passen. Als er dan nog iets aan moet veranderen, dan lossen we dat natuurlijk nog voor je op. Zo weten we zeker dat jij met niets anders naar huis gaat dan met jouw perfecte pak op maat.

Je kunt ons bellen of mailen voor een afspraak, of je komt gezellig langs in onze winkel. Schikken de openingstijden van onze winkel je niet? Het is altijd mogelijk om een afspraak in de avonduren of op zondag te maken, dat is voor ons geen probleem. Neem dan contact op voor een passende afspraak!

Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Naar shop