Stoffenhuizen
loader

Scabal

DE RIJKE GESCHIEDENIS VAN SCABAL

EEN VERHAAL OVER THE GODFATHER EN DALÍ

Tegenwoordig wordt Scabal gezien als de wereldleider op het gebied van luxe stoffen. Maar zoals alle grootheden is ook Scabal als kleine speler begonnen, in 1938 in Brussel. Otto Hertz begon met slechts enkele personeelsleden onder zich als lokale aanbieder van stof voor mannenpakken. Maar het bedrijf groeide razendsnel. Al in 1950 was het merk uitgegroeid tot stoffenleverancier van ’s werelds bekendste kleermakers. En de faam groeide rap, want binnen de kortste keren stond zelfs Hollywood op de lijst met klanten. 
 

Afbeelding Scabal

Dormeuil

WOL VAN OVER DE HELE WERELD

HET VERHAAL VAN DORMEUIL

Het Britse stofhuis Dormeuil is al sinds 1842 een luxemerk dat de mooiste kwaliteitsstoffen maakt. Het merk is constant op zoek naar de beste combinatie van uniek en luxe. En daar slagen ze heel aardig in.
 

Afbeelding Dormeuil

Gilmore & Hedges

THE ICONIC COLLECTION

Het merk Gilmore & Hedges gaat met The Iconic Collection de strijd aan met het steeds verder uitkleden van wol. Overal moet tegenwoordig op bespaard worden en ook wol moet eraan geloven. Onze belangrijkste basis voor kleding moet steeds goedkoper geproduceerd worden, met als gevolg dat de wolstrengen dunner en lichter worden en wollen herenkleding dus veel minder lang mee gaat. Zonde!
 

Afbeelding Gilmore & Hedges
Naar shop