Broek op maat - Hoes Tailors Alkmaar
loader
Header afbeelding Chino's & broeken op maat

Hoes Tailors is hét adres voor maatkleding in Alkmaar en omstreken sinds 1946. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor een perfect gesneden maatpak, maar ook voor een chino, jeans of broek, helemaal voor jou op maat. Draag een mooi overhemd op een stoere jeans of casual chino en jouw stijl is onmiskenbaar! Natuurlijk is ons advies voor jou ook op maat.

Maatkleding zit in ons bloed
 

Het uitzoeken en aanmeten van een maatwerk broek duurt ongeveer een half uur. Hoes Tailors adviseert je graag over de uitstraling, wassing en de pasvorm. We nemen jouw maten op en zorgen ervoor dat de broek prettig draagt. Na een maand kun je jouw chino, jeans of broek op maat ophalen en 'm met veel plezier dragen.

Prijsindicatie maatwerk

Met ons maatwerk kunnen we veel voor u betekenen, hieronder slechts een kleine indicatie van de hele vele mogelijkheden.

Maatshirts vanaf € 119,- Geselecteerde stoffen collectie Beperkte kraag opties Beperkte manchet opties Levertijd 3-4 weken
Chino & Jeans vanaf € 249,- Grote stoffen collectie Veel model opties
Diverse "wassingen"
Levertijd 3-4 weken
Schoenen vanaf € 299,- 3D model configurator  FeetSizr app (de perfecte fitting) Diverse leder soorten Levertijd 4-5 weken
Mantels vanaf € 499,- Diverse modellen Beperkt aantal stoffen Ideaal naar kantoor Levertijd 3-4 weken
Direct onze prijslijst in je mailbox

Voor elk budget hebben we een maatpak, maar ga jij voor een geplakt pak, ook wel "fused" genoemd, semi traditioneel, full-canvas of handmade? Om je een idee te geven van de kosten van een maatpak, informeren we je graag. Ontvang nu onze prijlsijst in je mailbox!

Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken
Naar shop