Jasjes & colberts op maat - Hoes Tailors Alkmaar
loader
Header afbeelding Maatwerk jasjes & colberts

Een los jasje mag tegenwoordig niet meer ontbreken in jouw garderobe. Het dragen van een los jasje is de laatste jaren populairder geworden. Het kan zowel zakelijk als informeel gedragen worden.  Bij Hoes Tailors kan je terecht voor het perfecte maatwerk jasje. Waarom een jasje van Hoes Tailors?

Afspraak maken
Pagina navigatie

Een pak is soms te formeel, maar hoe zorg je er dan toch voor dat je goed gekleed bent? Dat je zakelijk of professioneel overkomt, of juist net eens wat anders wilt aantrekken in je vrije tijd? Wij helpen je graag. Bij Hoes Tailors hebben we al vijf generaties lang ervaring met het geven van advies voor jasjes, broeken, vesten en shirts op maat. Van formeel tot casual. Wij vinden het belangrijk dat jij kleding draagt waar jij je goed in voelt. Waar je dan ook bent. En daarom maken wij jasjes op maat, perfect passend bij jouw lichaam.

In 7 stappen creëren we jouw perfecte jasje. 

Wij nemen je maten op voor een perfect passend jasje. Met name je schouders en armlengte zijn belangrijk voor een maatwerk jasje.

Bij het samenstellen van je maatwerk jasje, heb je de keuze uit verschillende soorten revers. Vind je bijvoorbeeld een opgesneden of haak revers mooi? We adviseren je hierbij. Ook de breedte van de revers bepaal je zelf: smal, medium of breed.

Bepaal de vorm van de zakken. Dit geldt voor de borstzak, de zakken van het jasje, maar ook voor de binnenzakken. Maak bijvoorbeeld een keuze tussen klep- of paspelzakken. En hoe moeten de zakken op het jasje worden gestikt? Dit kan recht of schuin, net wat jij mooi vindt.

De split op de achterzijde van je colbert, bepaalt mede de pasvorm en het draagcomfort. Je kunt kiezen uit een rugsplit, een zijsplit of geen split. Ook kun je de hoogte van de split zelf bepalen.

Hoeveel knopen wil je op je mouw? Welke kleur knopen vind je mooi? En wat voor materiaal? Kies je voor een blind knoopsgat in combinatie met een zichtbare knoop of juist voor een hele rij kissing buttons (deze knopen ‘kussen’ elkaar :-) )? Hoes Tailors denkt met je mee.

Ook qua voering van je maatwerk jasje zijn veel verschillende opties mogelijk. Zo kun je kiezen voor een soubras; een gevormd absorberend stuk dat wordt geplaatst bij de armsgaten. Of kies jij voor een verrassende binnekleur van je jasje? Knal rood?

Voor jouw ultieme maatwerk jasje zijn er diverse extra opties. Je kunt de colbert geheel personaliseren naar je eigen stijl door een monogram in de onder kraag toe te voegen, maar bijvoorbeeld ook in de voering van het colbert. Of laat jouw initialen, bedrijfsnaam of geboortedatum erop stikken: alles is mogelijk. Daarnaast kun je nog de kleuren van de stiksels en kraagvilt bepalen.

Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken
Afspraak maken