Trouwpak kopen

Kledingreparatie nodig?

Wij zijn thuis in alle soorten maat- en verstelwerk

Voordat jij je kleding weg gooit omdat deze niet meer in de mode is, of omdat je denkt dat deze niet meer te maken is kijken we er graag nog even vrijblijvend naar.

Het kan ook voor jou handig zijn om even door de eigen garderobe te lopen. Een oud shirt dat je in de winter heel vaak gedragen hebt, kan met korte mouwen misschien nog net een zomerseizoen mee. En die kapotte rits van je winterjas kan nu ook mooi vervangen worden, die heb je toch even niet meer nodig. Genoeg mogelijkheden dus voor kledingreparatie, kom eens langs.

Kledingreparatie
Kledingreparatie
 

Ruim 35 jaar ervaring in kledingreparatie
Miljoenen meters garen hebben we er doorheen gejaagd met al ons vermaakwerk: allerlei soorten jasjes, kolberts, shirts, pakken en ontelbare broeken & jeans. Voor consumenten, maar dus ook voor onze collega-winkeliers in Alkmaar en omgeving. Ook in andere winkels hebben klanten soms wensen om de kleding te laten verstellen voordat ze het kopen. Te lange broekspijpen of te korte mouwen – heel wat winkeliers laten hun kleding verstellen bij de kleermaker Hoes Tailors. Sinds de verhuizing naar de Geesterweg in 2005 weten steeds meer consumenten de weg naar ons kleding verander atelier te vinden. Voor kledingreparatie ben je bij ons dus aan het juiste adres!

 

Prijslijst bekijken

Een of meedere velden zijn niet of onjuist ingevuld.

 

Specifieke wensen of advies nodig? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 072-5111182 of stuur ons een e-mail.

 

Een kijkje in ons atelier & winkel

Altijd op de hoogte van aanbiedingen en het laatste nieuws?