Gilmore and Hedges

The Iconic collection,

Het merk Gilmore & Hedges gaat de strijd aan met het steeds verder uitkleden van wol. Onze belangrijkste basis voor kleding moet steeds goedkoper geproduceerd worden, met als gevolg dat de wolstrengen dunner en lichter worden en dus veel minder lang mee gaan. Ontwerpers Gilmore & Hedges willen weer terug naar duurzame stoffen als basis voor kwalitatieve kleding die je jarenlang kunt dragen. Het merk selecteert alleen de best beschikbare wol voor hun creaties en kleurt de stoffen met ecologische verf. Het geheel wordt versierd met herontdekte, iconische patronen. Het resultaat is een unieke stof die je met een goed gevoel kunt dragen!

 

Gilmore and Hedges, Wrap it, Fold it, Wear it!

 

 

 

 

 

 

 

 

Super 120 Double Twisted Tropical

Deze stof van Gilmore & Hedges is ideaal voor de warmere zomerdagen, omdat het een open structuur heeft van waaruit de hitte makkelijk weg kan vloeien. De ideale stof voor zomerpakken, die zacht aanvoelt en zeer kreukbestendig is. De Twisted Tropical geeft je een heerlijk koel gevoel! 

Super 120 Double Twisted Twill

Het icoon onder de stoffen voor herenkleding! De Twisted Twill is eveneens moeilijk te kreuken en bovendien zeer duurzaam ontworpen. Deze stof gaat werkelijk een leven lang mee. De perfecte basis voor je lievelingspak.

Super 120 Four Ply Twisted Panama

De Twisted Panama is er speciaal voor de kenners van kwaliteit. Deze stof wordt gemaakt van merinoswol, de fijnste wol ter wereld. De strengen worden in een zogenaamde open Panama-structuur geweven, de structuur die je ook op een canvas terugziet. Het resultaat is de meest kreukbestendige stof in de wereld! Perfect voor blazers, colberts of pantalons. De Twisted Panama wint het zonder problemen van iedere andere stof!

 

 

Hoes Tailors
Geesterweg 20
1815 CS Alkmaar
Tel. 072-5111182
Fax. 072-5111578

Kvk Alkmaar. 37055068
Btw nr. NL 80 32.60.453.B.01
Ing bank. 65.15.54.764
Iban. NL15INGB0651554764
Bic. INGBNL2A

Altijd op de hoogte van aanbiedingen en het laatste nieuws?