Leyva

Een authentiek geschenk van Leyva

Het merk Leyva is in 1960 opgericht met als doel om riemen, accessoires en schoenen van de beste kwaliteit te leveren. De designs van dit mooie merk zijn gemaakt met uiterste zorg, ontworpen met een unieke stijl en gemaakt met de meest luxe materialen. Om deze kwaliteitsproducten te maken, wordt design gecombineerd met respect voor traditioneel vakmanschap. Met andere woorden: alle designs van Leyva zijn handgemaakt.

Leyva heeft verscheidene collecties ontwikkeld om alle soorten klanten te kunnen voorzien van schoenen en accessoires in de gewenste stijl. Het steeds grotere scala aan collecties past ook bij het altijd veranderende modebeeld. Het familiebedrijf heeft een handelsmerk ontwikkeld door doorzettingsvermogen, uitstekende afwerking en persoonlijke aandacht te combineren om zo tot het beste resultaat te komen.

 

Het hart van het bedrijf is de designafdeling. Hier worden eigen creativiteit en de laatste modetrends gecombineerd met de nieuwste technologieën op het gebied van design. Deze combinatie maakt het mogelijk om producten te creëren met de meest unieke ontwerpen, waarvan virtuele samples nog voor productie naar de klant gestuurd kunnen worden. Een unieke mogelijkheid!

Bij de uiteindelijke productie van de ontwerpen combineert Leyva traditionele methodes met ambachtelijke vakkennis. In onze sterk gemechaniseerde wereld heeft het merk bewezen dat de schoonheid en charme van handgemaakte kwaliteit niet te evenaren is door machines.

De producten van Leyva staan symbool voor elegantie. De focus ligt op de beste materialen en strikte kwaliteitscontroles om schoonheid en duurzaamheid te garanderen. Een riem, accessoires of schoenen van Leyva zijn luxeproducten die voor iedere klant een authentiek geschenk zijn.

 

 
Hoes Tailors
Geesterweg 20
1815 CS Alkmaar
Tel. 072-5111182
Fax. 072-5111578

Kvk Alkmaar. 37055068
Btw nr. NL 80 32.60.453.B.01
Ing bank. 65.15.54.764
Iban. NL15INGB0651554764
Bic. INGBNL2A

Altijd op de hoogte van aanbiedingen en het laatste nieuws?