Stoffenhuis Scabal
loader

Een maatpak van Scabal

Lijkt een maatpak van het mooie merk Scabal jou wel iets? Dan is een tweedelig tweeknoops pak in Scabal Soho stijl een echte aanrader. Met dit pak op maat kun je alle kanten uit en de moderne, strakke en lichte samenstelling laat je lekker snel aan het maatpak wennen.
Voor een casual look kun je een strak tweeknoops jasje heel leuk combineren met bijvoorbeeld een zwarte jeans en een slim fit T-shirt. Of draag het op een bijpassende broek voor een wat formelere stijl in blokkleuren. 

De broek op maat is misschien nog wel veel belangrijker, want dit is het onderdeel van je maatpak wat je het vaakst kunt gebruiken. Een nette maatbroek is op koudere dagen heel leuk te combineren met een gebreide trui of een overjas. Met warmer weer is een polo altijd een goede en stijlvolle keuze. Genoeg te kiezen dus!
 

Pagina navigatie

Savile Row

DE BEROEMDE MODESTRAAT IN LONDEN

Deze Londense straat vormt een belangrijke basis voor het succes van Scabal, maar ook voor het beroep van kleermaker in het algemeen. Al honderden jaren is deze straat de thuishaven van ’s werelds beste kleermakers. Hier worden nog echte tailor made suits met de hand gemaakt door de beste tailors en voor de meest veeleisende gentlemen.

Scabal draait al vanaf het prille begin mee in Savile Row. Eerst alleen als stoffenhandelaar en wever, maar al snel stond het bedrijf bekend als leverancier van de fijnste stoffen voor de beroemde tailors uit deze straat. In bijna elk pand aan Savile Row waar tailor made suits vandaan komen, zijn de stalenboeken van Scabal nog te vinden.
 

Royal

De koning onder Scabals herenstoffen is The Royal, een selectie keperstoffen van 280g in 100 % Super 100’s-wolvezels. Met 76 stoffen die zich makkelijk laten verwerken en bovendien geschikt zijn voor de vier seizoenen staat The Royal garant voor maatpakken die fantastisch vallen. Hun vorstelijke raffinement en discrete elegantie verklaren waarom koningen al bijna een eeuw lang voor Scabal kiezen.

Eton

Met een super 130 kwaliteit van 280g is de Eton een karakteristieke en belangrijke speler in de Scabal collectie. De focus ligt op subtiel met rijke details, iets waar Scabal in uitblinkt, en kan het hele jaar gedragen worden. Eton is enorm populaire en eerste keus bij veel kleermakers én klanten. De collectie staat bekend om zijn gebalanceerde en stijlvolle designs in zachte wol. De in eerste opzicht eenvoudige kleuren worden geaccentueerd door subtiele strepen, zachte ruit en visgraat.

Naar shop