Schoenen op maat - Hoes Tailors Alkmaar
loader
Header afbeelding Schoenen op maat

Een schoen op maat: uniek en perfect passend. Niet alleen bij je maatkleding, maar ook bij jouw voeten. Hoes Tailors werkt samen met de beste leverancier op gebied van schoenen op maat, evenals de kwaliteit van onze kleding. Lees hieronder hoe je jouw perfecte schoen bestelt.

 

 

Ben je op zoek naar op maat gemaakte exclusieve schoenen? Denk aan trouwschoenen, grote maat schoenen of luxe herenschoenen? Wij helpen je graag met ons vakmanschap.

Onze maatschoenen worden volledig met de hand gemaakt. Laat je inspireren door de unieke designs van nette herenschoenen, magische materialen en uiteenlopende kleuren.

 

Welke maakwijze is het beste?

Deze vraag wordt vaak gesteld: welke zool-constructie de beste? Herken je kwaliteit aan de maakwijze van de zool? Het antwoord hierop is helaas niet zo simpel als de vraag. Het is afhankelijk van het gebruiksmoment, de stijl die je zoekt en hangt af van jouw persoonlijke voorkeuren. We adviseren jou graag om te komen tot de beste keuze. 


Schoenen op maat bestellen: 2 simpele stappen

Stap 1: Gebruik de app Feetsizr om jouw schoenmaat te laten vastleggen voor de ideale maat en leest. Of kom een pasmodel proberen in de winkel.

Stap 2: Via de 3D configurator kun je zelf de mooiste schoenen samenstellen en bestellen.

Levertijd van de Hoes Tailors schoenen op maat is vier tot vijf weken.

Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken
Naar shop