Schoenen op maat - Hoes Tailors Alkmaar
loader

Bij Hoes Tailors kan je nu ook terecht voor heren schoenen op maat. Tegenwoordig kan dit geheel snel en makkelijk via onze webshop, waarin je je eigen schoen kan ontwerpen! Het was nog nooit zo makkelijk om schoenen op maat te laten maken. Toen wij hoorden van de nieuwe 3D techniek die wij nu gebruiken, waren we direct enthousiast. Het laten maken van schoenen op maat is niet alleen makkelijk maar kan je zelfs vanuit huis doen! We vertellen je er graag meer over.

Ben je op zoek naar opmaat gemaakte, exclusieve schoenen? Denk aan trouwschoenen, grote maat schoenen, luxe heren schoenen of zelfs wandelschoenen? Alles is mogelijk. Je kunt er dus voor kiezen dit zelf te doen maar uiteraard kan je ook altijd bij ons in de winkel terecht voor maatwerk schoenen. In de winkel maken we gebruik van pasmodel schoenen om jouw maat te bepalen. We helpen je graag met ons vakmanschap.

Onze maatschoenen worden volledig met de hand gemaakt. Laat je inspireren door de unieke designs van nette herenschoenen, magische materialen en uiteenlopende kleuren. In de winkel hebben we veel voorbeelden van onze maatschoenen collectie.

Welke maakwijze is het beste?

Deze vraag wordt vaak gesteld: welke zool-constructie de beste? Herken je kwaliteit aan de maakwijze van de zool? Het antwoord hierop is helaas niet zo simpel als de vraag. Het is afhankelijk van het gebruikersdoel, de stijl die je zoekt en hangt af van jouw persoonlijke voorkeuren. We adviseren jou graag om te komen tot de beste keuze. 

Schoenen op maat bestellen: 2 simpele stappen

Stap 1: Gebruik de app Feetsizr om jouw schoenmaat te laten vastleggen voor de ideale maat en leest. Of kom een pasmodel proberen in de winkel.

Stap 2: Via de 3D configurator kun je zelf de mooiste schoenen samenstellen en bestellen.

Levertijd van de Hoes Tailors schoenen op maat is vier tot vijf weken.

Wil je meer weten? Lees dan zeker de blog die Leon schreef over onze maatwerk schoenen. 

Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken
Afspraak maken