MC Alson Boxershort kopen

Het vinden van een trouwpak

dat letterlijk en figuurlijk het beste bij je past

Het is vanzelfsprekend dat op jullie bruiloft veel aandacht uitgaat naar de jurk van je bruid, maar tegenwoordig doet de bruidegom echt niet voor haar onder. Als gezamenlijk middelpunt van de mooiste dag van jullie leven wil jij natuurlijk in een prachtig en goed zittend pak trots naast haar staan. Hoe jij de best geklede man van deze bijzondere dag wordt?

Hieronder een aantal tips voor het vinden van een trouwpak dat letterlijk en figuurlijk het beste bij je past.

 
 
Ondersteuning MC Alson

INSPIRATIE
Begin bij het begin: laat je inspireren. Wat vind je mooi? Zoek online naar voorbeelden, ga langs bij winkels en maak foto’s. Kijk naar pasvorm, stijl en details. Trouw je in de zomer in een bloedheet Italië dan is een driedelig wollen pak bijvoorbeeld minder praktisch en zou je voor een mix van wol en linnen kunnen kiezen. Ben je gebonden aan een thema? Zoek dan de balans tussen een goed zittend pak in een rustige kleur aangevuld met een op het thema geïnspireerde pochet, das, vest of zelfs manchetknopen voor je overhemd. Wanneer je dit voor jezelf in kaart hebt gebracht is het een stuk makkelijker om een trouwpak aan te schaffen.

 
 

MAATWERK
Ieder mens is anders gebouwd en hoewel een pak uit het rek al heel goed kan zitten, wil je op je trouwdag niet hetzelfde pak als je gasten dragen. Een pak zit het mooist wanneer het goed is aangemeten. Dit kun je laten doen bij een goede maatpakken specialist. Het grote voordeel van een maatpak, naast een goede pasvorm, is dat je je pak heel persoonlijk kunt maken. Details zoals voering, knopen, revers of bijvoorbeeld een geborduurde trouwdatum aan de binnenkant van je jasje maken het extra speciaal. Daarnaast kan een maatpakken specialist met je meedenken en je adviseren in het kader van jullie thema, de jurk van je bruid of het seizoen waarin je trouwt. Hou er wel rekening mee dat het laten maken van een pak tijd kost. Maak dus ruim van te voren een afspraak en laat het niet op de laatste weken voor je trouwdag aankomen. Dit scheelt je (en je aanstaande) heel veel stress.

 
Ondersteuning MC Alson

TRENDS
Blauw. Blauw blijft voorlopig de trouwpakken trend domineren. Wil je wel in het blauw trouwen maar toch net even het verschil maken? Kies dan bijvoorbeeld voor een (subtiele) ruit of een wol die net even wat meer luxe uitstraalt.

Warmte. Een trend die we zowel in kleur en stof zien. Donkergroen is erg populair en prachtig te combineren met de witte jurk van je bruid. Ook de kleuren bordeaux en donkerpaars doen het goed. In stoffen zoals fluweel, flanel en corduroy komen deze kleuren ook nog eens extra mooi uit.

Smoking. Stijlvol, tijdloos en chique. Volgens de etiquette met zwarte strik, jasje en pantalon met satijnen revers op het jasje en bies langs de pantalon én een spierwit overhemd met vadermoordenaar boord.

Mix it up. Wil je het even helemaal anders? Kies er dan voor om te spelen met verschillende kleuren en stoffen. Denk bijvoorbeeld aan een lichtroze linnen jasje gecombineerd met een spierwit overhemd en een khaki chino. Overdag, tijdens de ceremonie, draag je dit in combinatie met een goede das, fleurige pochet en mooie loafers. Op het feest in de avond rol je de pijpen van je chino op, gaat je jasje uit en trek je er leuke sneakers onder aan.

Uiteindelijk is het belangrijkste bij het aanschaffen en dragen van een trouwpak dat je je er goed bij en in voelt. Zit je letterlijk en figuurlijk lekker in je pak dan straal je dat namelijk uit. Dat is wel zo prettig op een dag waarop je vooral moet genieten van familie, vrienden en je prachtige bruid. Nu nog hopen dat ze ja zegt ;)

 

Altijd op de hoogte van aanbiedingen en het laatste nieuws?