Trouwpak kopen? - Hoes Tailors Alkmaar
loader
Header afbeelding Trouwpak

Het perfecte trouwpak op maat

Jouw trouwdag, jouw trouwpak.

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, 5000 stoffen, honderden knopen, verschillende voeringen en talloze extra opties. Het kiezen van jouw trouwpak op maat is een heel avontuur. Bij Hoes Tailors helpen we je graag om uit deze vele opties jouw droom trouwpak samen te stellen, jouw trouwpak op maat die past bij jouw persoonlijkheid.

Stap één heb je gezet, je bezoekt onze website en bent je zoektocht naar het perfecte trouwpak dus gestart. Wat ons betreft ben je ook gestart op je juiste plek. Want een trouwpak kopen bij dé kleermaker in Alkmaar is een uitstekende keuze! Wij begeleiden je van het begin tot het eind bij het kiezen van een trouwpak met kwaliteit en de beste pasvorm. Bij Hoes Tailors nemen we uitgebreid de tijd om in alle rust jouw wensen te bespreken. Zoals een echte kleermaker betaamt nemen we uiteraard ook jouw maten op, zodat we daarna direct jouw trouwpak kunnen beginnen.

Jouw trouwpak moet een mooie verrassing zijn voor de bruid en een prachtig plaatje voor de fotograaf. En dat plaatje, daar zul je nog vaak tegenaan kijken. Dus gaan we er samen voor zorgen dat je trouwpak tot het laatste draadje perfect is!

De finishing touch

Nadat het trouwpak op maat is gemaakt in ons atelier, kom je nog een keer langs om het trouwpak te passen. Als er dan nog iets niet helemaal goed zit, lossen we dat voor je op. Zo weten we zeker dat het trouwpak perfect zal passen en dat jij met het allermooiste trouwpak naar huis zult gaan. We bespreken ook altijd hoe je het trouwpak het beste kunt aantrekken en geven je daarbij de laatste tips, op naar een van de mooiste dagen van je leven!

Met de volgende 6 tips kom jij goed voorbereid en als best gekleede man aan op je grote dag:

Er komt best wat kijken bij de organisatie van je trouwdag, daarom adviseren wij om je ruim twee maanden van tevoren goed te oriënteren. Bezoek ook meerdere winkels en bedenk goed wat je zoekt. Bij een goede klik in de winkel krijg jij het juiste advies waar je veel uit kunt halen.

Veel van de gasten op de bruiloft dragen een tweedelig pak. Als bruidegom wil je er natuurlijk uitspringen, dan is het misschien aardig om te denken aan een gilet. Helemaal als de jasjes eind van de avond uit gaan, ben jij de enige die nog een mooi gilet aan heeft. Vind je een driedelig pak te veel? Werk dan met kleur, blauw is al snel erg "standaard".

Je trouwdag is altijd een beetje spannend. Zal ze ‘JA’ zeggen, een fotoshoot, in en uit de auto, warm weer; het is best een drukke dag. Veel mannen transpireren daarom meer dan normaal. Hoe fris is het dan om na een drukke dag een extra schoon t-shirt (we raden je de "nude" kleur van Slater aan) en overhemd te kunnen dragen voor in de avond.

Het is natuurlijk leuk als jij en je toekomstige vrouw goed matchen qua kleding op jullie trouwdag. Daarom adviseren wij altijd om een stukje stof van de jurk mee te nemen. Vaak neemt de familie (of een vriend/vriendin) het mee, zodat het voor jou een verrassing blijft wat de bruid zal dragen. Net zo leuk natuurlijk!

Niks is vervelender dan blaren krijgen van het lopen op je nieuwe trouwschoenen. Wij adviseren daarom ook, om alvast 2 dagen je nieuwe schoenen in te lopen. Hiermee voorkom je een hoop irritatie tijdens jullie dag.

Heb je er al eens over nagedacht om je schoenen te laten maken? De opties en mogelijkheden zijn ongekend en ze lopen natuurlijk nog lekkerder!

Een pak op maat laten maken neemt zo'n vier weken in beslag. Daarom adviseren we je om 6-8 weken voor de trouwdatum akkoord te geven, zo hebben we ruim de tijd om je maatpak te produceren. Mocht je al ruim voor die tijd je pak willen bestellen, geen probleem, we zorgen dat jij op de trouwdag keurig je in je pak staat!

Oeps, ik ben te laat! Geen paniek, we kijken graag met je mee naar de mogelijkheden. We hebben goede contacten met onze fabrikanten, soms willen ze wel eens iets met spoed voor ons maken. 

 

The Best Man

Het is bij Hoes Tailors ook mogelijk om als beste vrienden van de bruidegom allemaal tegelijk een pak uit te zoeken. We maken er dan een speciale avond van waarbij alle aandacht naar jullie uitgaat! Met een hapje & drankje stellen wij samen met jullie de “The Best Men” maatpakken samen!

Ben je zelf de getuige op de bruiloft?  Dan mag jij natuurlijk ook uitpakken. Is er een thema of is er een vrije keuze? Hoes Tailors inspireert & informeert en met een zeer uitgebreide stofcollectie helpen wij jou met de juiste match. Je bent dan werkelijk The Best Man! 

Hoes Tailors Hoes Tailors

 

 

Prijsindicatie trouwpak

Hoes Tailors vanaf € 499,-
Op basis van 2-delig pak
Fused binnenwerk
Keuze uit 30 stoffen Eén pasmoment
Levertijd: 3-4 weken
Hoes Tailors vanaf € 659,-
Op basis van 2-delig pak
Half canvas binnenwerk
Keuze uit ruim 5000 stoffen Eén pasmoment
Levertijd: 5-6 weken
Hoes Tailors vanaf € 969,-
Op basis van 3-delig pak
Half canvas binnenwerk
Keuze uit ruim 5000 stoffen
Eén pasmoment
Levertijd: 5-6 weken
Scabal vanaf €999,-
Op basis van 2-delig pak
Half canvas binnenwerk
Keuze uit ruim 2500 stoffen
Eén tot 2 pasmomenten
Levertijd: 5-6 weken
Direct onze prijslijst in je mailbox

Een trouwpak op maat is echt niet zoveel duurder dan een confectiepak - maar wel heel veel specialer! Ontvang nu onze prijslijst en tips voor de bruidegom direct in je mailbox.

Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken

Wedding Stories

Bekijk alle
17 dagen geleden
Blog bericht Story: Lars & Francoise
7 maanden geleden
Blog bericht In de wolken
9 maanden geleden
Blog bericht Story: Symen & Martine
Afspraak maken