De magie van onze kledingreparatieservice
loader
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 1 minuut, 26 seconden

De magie van kledingreparatie

Nieuw leven voor je garderobe: ontdek de magie van onze kledingreparatieservice

Heb je ooit een geliefd kledingstuk gehad dat je niet kon dragen vanwege een kapotte zoom, een je favorieten jeans met een gat of veelste lange rok Bij onze kledingreparatieservice begrijpen we de frustratie van je kledingstuk niet aankunnen door een imperfectie. Wij blazen jou kledingstuk in een nieuw leven in!

Meer dan 75 jaar ervaring in naai- en maatwerk

Onze ervaren kleermakers zijn experts in het herstellen en aanpassen van allerlei kledingstukken, van jeans en jassen tot jurken en blouses. Of het nu gaat om het repareren van scheuren, het vervangen van ritsen, het innemen van kleding voor een betere pasvorm, of het herstellen van versleten zomen, we hebben de vaardigheden en expertise om het werk snel en vakkundig uit te voeren. Zonder teveel gedoe en wachtijd. Want bij ons krijg je topkwaliteit tegen een eerlijke, betaalbare prijs. Door de 75 jaar ervaring in kledingreparatie zijn druven wij wel te zeggen dat wij dé kleermaker zijn in Alkmaar en omgeving.

Aandacht en vakmanschap

Dus voordat je die geliefde kledingstukken definitief opgeeft of, breng ze naar onze kledingreparatieservice van Hoes Tailors. Met onze aandacht voor detail en vakmanschap zorgen wij ervoor dat je kleding er weer uitziet en aanvoelt als nieuw zonder teveel uit te geven! Wij vinden aandacht en precisie belangrijk en geven daarom graag op maat gemaakt advies. Maak gemakkelijk een afspraak op onze website. Wij bepalen aan de hand van werk de kosten, zo hoef je nooit teveel te betalen Neem vandaag nog contact met ons op en geef je kleding een tweede kans op te schitteren.

   

Fotocredits: Dave Weij

 


 

 


 

 

Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken