De prijzen gaan veranderen
loader
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 1 minuut, 33 seconden

De prijzen gaan veranderen

Het is jullie vast niet ontgaan dat de prijzen van veel grondstoffen flink zijn toegenomen. Met name in de bouw is dit effect goed te zien en te lezen in de krant. Maar ook de prijs van stoffen is de laatste jaren, en met name de laatste maanden, sterk toegenomen.

Ruim 2 jaar hebben wij onze prijzen stabiel kunnen houden door slim in te kopen, in gesprek te blijven met onze vaste leveranciers en door een klein marge verlies te accepteren.

Maar helaas hebben we dit jaar een andere keuze moeten maken. En aangezien we graag open zijn over onze prijzen, delen wij dit bericht met jullie. We hebben er dit jaar voor moeten kiezen om onze prijzen te verhogen. De laatste jaren rijst de wolprijs de pan uit. Door dat men in China ook steeds meer kiest voor kwalitatief goede maatpakken is de vraag naar wol enorm toegenomen. En het effect van de goed geklede Chinezen is nu ook te merken op de Europese markt.

Concreet betekent dit dat wij een prijsstijging van gemiddeld 2,5% door moeten voeren. Voor een pak van €759,95 (de gemiddelde prijs) betekent dit een prijsstijging van 20 euro. Het zijn misschien slechts twee tientjes maar in deze rare tijden telt iedere euro toch mee. Daarnaast hebben we een aantal opties, denk aan het borduren van initialen en/of trouwdatum moeten voorzien van een kleine toeslag.

Pak vanaf €499,95

Omdat wij vinden dat iedereen een maatpak verdient hebben wij er voor gekozen om onze vanaf prijs van €499,95 wel te blijven hanteren. Binnen deze prijscategorie zaten voorheen ook pakken van 100% wol, door de toename van de wolprijzen bleek die optie niet meer haalbaar. Het stofaanbod is daarom iets aangepast naar hoogwaardige meng stoffen.

Niet getreurd! Heb jij je pak besteld voor 1 juni 2021? Dan blijft de oude prijs natuurlijk gewoon behouden zo heb je geen verassingen achteraf. Want afspraak is afspraak!

Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken