Hulde aan de opa’s & oma’s!
loader
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 2 minuten, 27 seconden

Hulde aan de opa’s & oma’s!

Hulde aan de opa’s & oma’s!

Kan je het je nog voorstellen? Begin 2022 startten we nog in een lockdown. Gelukkig kon de vlag snel weer uit, we mochten halverwege januari weer open! En hoe, er volgende een explosie van bruidegoms en mannen die zichzelf weer in een pak hezen. We konden weer volle bak aan de slag en dat was heerlijk.

Deze explosie van groei was ook te merken bij onze leveranciers. Iedereen werkte zich een slag in de rondte, maar de hoeveelheid werk die onze kant op kwam hadden we niet durven dromen. De oorlog deed ook nog een duit in het zakje, met als gevolg dat de stoffen op raakte en productieprocessen stil kwamen te liggen. Vraag en aanbod lagen niet meer op een lijn wat zorgde voor nieuwe uitdagingen. Maar hé, na een coronacrisis waren wij niet meer zo snel van ons stuk te brengen. Met het nodige kunst- en vliegwerk is alles toch op zijn pootjes terecht gekomen en is er geen bruidegom in zijn Adamspak naar het altaar gelopen. Inmiddels kunnen we dit hoofdstuk afsluiten omdat de stabiliteit weer terug lijkt te zijn, en dat is fijn!

In 2022 is de vraag naar vrijetijdskleding enorm toegenomen. De collectie van spijkerbroeken, chino’s en truien is dan ook in 2022 flink toegenomen. Zo kan je bijvoorbeeld een chino kiezen in 6 verschillende stoffen en 36 kleuren, ruim 200 opties dus!  In 2023 zal je in de winkel steeds meer van dit aanbod terug vinden. In onze vernieuwde webshop  en op bol.com bieden we al een paar goeie basics aan en zullen we in 2023 verder uitbreiden met veel moois, stay tuned!

 

Het afgelopen jaar is helaas voor mijn Mariska en ons gezin een heel zwaar jaar geweest. We hebben slecht nieuws gehad over de gezondheid van Maris, wat een hele spannend tijd voor ons betekent. Inmiddels gaat het redelijk, we zijn er nog niet maar we blijven de moed er in houden en kijken weer naar de toekomst. En zoals de titel al verraadt was 2022 heel anders gelopen zonder onze ouders. In de rol van opa’s en oma’s heb ik vaak beroep op ze kunnen doen. Wat zij keer op keer met plezier deden, want Boris is natuurlijk een heerlijke ventje van inmiddels 4(!). Hulde en 1000 maal dank aan de opa’s en oma’s!

Laat ik dit moment meteen aangrijpen om jullie ook te bedanken. Meer dan 170 reviews zijn er achtergelaten via diverse kanalen. Het is van onschatbare waarde om te lezen hoe tevreden jullie zijn. Die lovende woorden betekenen veel voor ons, bedankt!

En nu staat 2023 voor de deur. Een jaar waarin we boven alles hopen op een gezonde Mariska. En ook ik ga werken aan mijn gezondheid en ga voor -23 kg in 2023. Dus aan iedereen hier, helpen jullie mij een handje? :-)

Voor nu wens ik iedereen mooie dagen een supergoed gekleed en vooral gezond 2023!

Leon

 

Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken