Rood trouwpak
loader
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 1 minuut, 52 seconden

Rood trouwpak

Rood trouwpak

Wil jij net wat anders op je trouwdag? Rode trouwpakken zijn momenteel helemaal in! Rood is net even gewaagder en geeft een sterke en warme uitstraling.

(Donker) rood trouwpak

Een rood trouwpak kan je op veel verschillende manieren stylen. Van een donkerrood trouwpak in een wollige stof voor de winter. Tot een lichtere kleur rood van linnen voor de zomer. De kleur bordeaux rood heeft een vintage look en is een kleur die heel veel mensen goed staat. Het is een kleur die kracht, warmte en gezelligheid uitstraalt. Met een rood trouwpak kies je voor een net iets gewaagdere look maar die perfect bij jullie thema kan passen. Hoe je dat aanpakt? Lees hieronder verder.

Een rood trouwpak stylen

Wanneer je kiest voor een rood trouwpak is het belangrijk dat de stijl van het pak ook past bij de stijl van je bruiloft. Trouw je in de herfst of winter? Dan is een warme donkerrode kleur heel passend. Je kan dan ook kiezen voor een wat dikkere wollige stof. En je maakt het nog donkerder door te kiezen voor een donker overhemd, bijvoorbeeld zwart. Trouw je in de lente of zomer is je thema vaak veel lichter van kleur. Maar ook dan kan een rood trouwpak nog prima. Kies voor een mooie lichtere linnenlook. En draag hierbij voor een wit overhemd met een lichte stropdas. Dit geeft een warme maar ook frisse en vrolijke uitstraling.

Durf je nog iets meer op te vallen? Style je rode trouwpak dan met een ruiten gilet of een contrasterende kleur zoals blauw.

 

Accessoires voor een rood trouwpak

Wil jij een rood trouwpak? Dan is het belangrijk dat je kiest voor de juiste accessoires. Ga je voor een meer vintage style? Kies dan voor bruine tinten voor je bijvoorbeeld een riem of je schoenen. Bij het trouwpak in de stof linnen of katoen staan lichte kleuren goed, zoals beige of lichtbruin. Kies je voor de wat meer warme en donkere look? Maak het dan af met donkere kleuren zoals zwart of donkerbruin.  

 

Wil jij een rood trouwpak?

Durf jij het aan? Kom langs in onze winkel voor inspiratie en advies over jouw rode trouwpak. Samen maken we jouw outfit helemaal af! Maak  hier je afspraak.

Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken