Maatpakken voor de Medewerkers van het Stedelijk Museum Alkmaar
loader
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 1 minuut, 6 seconden

Hoes & Stedelijk museum Alkmaar

Maatpakken voor de Medewerkers van het Stedelijk Museum Alkmaar


Als Alkmaarder kan ik met recht zeggen dat ik trots ben op ‘ons’ stedelijk museum. Het museum is een plek waar het behoud van geschiedenis van onze stad wordt gewaarborgd en waar met wisselende exposities altijd weer iets nieuws valt te ontdekken. De gewaardeerde medewerkers die dit museum bemannen hebben sinds kort ook een prachtig maatpak die het museum (en hun) eer aan doet!

Het museum is een eerbetoon aan de rijke tradities van ambachtelijk vakmanschap die deze stad van oudsher rijk is. Als lokale kleermakerij zijn wij daarom extra trots om een outfit te creëren dat niet alleen stijlvol is, maar ook op maat gemaakt voor elke medewerker. We hebben ervoor gezorgd dat elke medewerker nauwkeurig is opgemeten, allemaal tijdens de gewone gang van zaken. Dit is het voordeel van samenwerken met een lokale leverancier!

De maatpakken zorgen niet alleen voor uniformiteit, maar ook voor een gevoel van professionaliteit.

Als bezoekers het museum binnenkomen, worden ze begroet door een team dat niet alleen gepassioneerd is over onze stad en kunst, maar dat ook zelfverzekerd en verzorgd oogt.

Ook iets voor jouw bedrijf?

Zijn jullie ook toe aan een vernieuwde look voor je bedrijf of vereniging? Maak dan aan vrijblijvende afspraak en laten samen een kop koffie drinken.

Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken