The Vintage Wedding
loader
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 1 minuut, 57 seconden

The Vintage Wedding

Als je een voorliefde hebt voor klassieke stijlen met een moderne twist, dan is een vintage wedding trouwpak de ideale keuze. Vintage trouwpakken kenmerken zich door hun bijzondere details en afwerkingen. Denk aan klassieke revers, dubbele rij knopen, en prachtige stoffen zoals tweed of fluweel. Deze details geven jouw trouwpak een authentieke uitstraling. Bij Hoes Tailors creëren we unieke, op maat gemaakte vintage trouwpakken. Maar hoe zorg je ervoor dat je een unieke maar niet een oud bollige keuze maakt? In deze blog geven wij jou dé tips!

The Vintage Stijl:

Elk jaar komen we met nieuwe trouwtrends, eentje die al  een tijd populair is: ‘’Vintage Wedding’’.  We hebben bijna allemaal wel de serie Peaky Blinders gezien of ons verwonderd over de mooi gesneden pakken die te zien zijn in de film The Great Gatsby. Mannen in deze tijd (de jaren ’20) waren goed gekleed en wij helen hier graag inspiratie uit. Maar wat maakt een pak Vintage?

 

 

Stoffen & Patronen:

Vindt je Vintage wedding plaats in het najaar? Dan zijn dikkere stoffen zoals: zoals flanel of tweed ideaal. Deze stoffen zijn warm en hebben een authentieke vintage uitstraling. Voor de bruiloft in de zomer is linnen een grote trend, prachtige structuur, voelt licht aan en geeft een speelsere look. Ben je geen fan van linnen? Dan is katoen een mooie optie, door de matte finish past dit perfect bij een vintage bruiloft.

Het kleurenpallet:

Hallo najaars bruiloft! Als je aan de vintage stijl denk komen vaak de aarde- en roodtinten naar voren. Daarbij doen de kleuren groen en blauw het ook goed in het kleuren pallet van een vintage wedding. Hierbij denk je dus vooral aan herfstkleuren. Echter kom je hier in de zomer met de lichtere varianten ook zeker mee weg. Op zoek naar inspiratie? Ontdek onze styled shoot: The Floral Wedding.

Tot in de puntjes:

Bij een op vintage geïnspireerd trouwpak zijn de details belangrijk. Dubbele rij knopen, een drie delig pak of revers. Ookal zie je dat de perfect gestylde details vaak ook achterwegen worden gelaten en het allemaal wat meer losjes is. Waar ga jij voor?

Mocht jij ook willen trouwen in een vintage stijl? Maak online een afspraak en ontdek de mogelijkheden van een op maat gemaakt vintage wedding trouwpak.

Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken