Overhemd op maat - Hoes Tailors Alkmaar
loader
Header afbeelding Maatwerk overhemd

Hoes Tailors is hét adres voor maatkleding in Alkmaar en omstreken sinds 1946. Een perfect gesneden maatpak wordt compleet met een overhemd, helemaal voor jou op maat. Of draag een mooi overhemd op een stoere jeans of casual chino. Eigenlijk is een overhemd op maat altijd goed. Natuurlijk is ons advies voor jou ook op maat.

Maatkleding zit in ons bloed
 

Het uitzoeken en aanmeten van een maatwerk overhemd duurt ongeveer een half uur. Hoes Tailors adviseert je graag over de uitstraling, dessin, kreukherstellendheid en de pasvorm. We nemen jouw maten op en zorgen ervoor dat het overhemd prettig draagt. Na een maand kun je jouw overhemd ophalen en het met veel plezier dragen.

Een tijd geleden schreef Leon een blog over het perfecte, op maat gemaakte overhemd, je leest hem hier. 

Prijsindicatie maatshirts

Veel mannen denken dat een op maat gemaakt shirt niet aan hen is besteed omdat het heel prijzig is. Het verschil tussen een overhemd uit een winkel of een maatwerk overhemd valt echter heel erg mee. Een maatwerk overhemd is soms zelfs goedkoper dat een It

Hoes Tailors vanaf € 139,95 Geselecteerde promo (+ 200) stoffen collectie Beperkte kraag & manchet opties

Levertijd: 3-4 weken
Hoes Tailors vanaf € 169,95 500+ Italiaanse stoffen Volledige model opties
Persoonlijke details
Levertijd: 3-4 weken
Alvezo vanaf € 199,95 350+ Italiaanse stoffen Volledige model opties Ultra fijne naden & handgemaakte details Levertijd: 5-6 weken
Direct onze prijslijst in je mailbox

Voor elk budget hebben we een maatpak, maar ga jij voor een geplakt pak, ook wel "fused" genoemd, semi traditioneel, full-canvas of handmade? Om je een idee te geven van de kosten van een maatpak, informeren we je graag. Ontvang nu onze prijlsijst in je mailbox!

Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken
Afspraak maken