Het perfecte shirt
loader
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 3 minuten, 22 seconden

Het perfecte shirt

Ken je dat, je koopt een overhemd in de juiste boordmaat maar los van de boord valt het shirt als een jurk. Je neemt dus een boordmaatje kleiner want een beetje slim fit is wel zo mooi. Alleen krijg je je boord nu niet meer dicht en zijn de mouwen ineens te kort. Het is echt geen makkelijke opgave om een perfect zitten shirt te vinden. Voor jou geen probleem? Dan ben je een geluksvogel want maar 8% van de Nederlandse man past in de reguliere confectie. Maar ook al hoor je bij de lucky 8% en je vindt zelf dat je het perfecte shirt in je kast hebt, is er dan echt niks wat je zou willen veranderen aan dit shirt? Misschien een beetje langer maken zodat je je shirt niet de hele tijd in je broek hoeft te proppen als je opstaat, je mouwen iets laten versmallen omdat je deze dan mooier om je armen vallen of je boord iets hoger laten maken omdat je een lange nek hebt? Een op maat gemaakt shirt voldoet aan al deze wensen en meer.

Veel mannen denken dat een op maat gemaakt shirt niet aan hen is besteed omdat het heel prijzig is. Het verschil tussen een overhemd uit een winkel of een maatwerk overhemd valt echter heel erg mee. Een maatwerk overhemd is soms zelfs goedkoper dat een Italiaans designer exemplaar uit het rek én heeft ook nog een betere pasvorm. Het is daarnaast ook een mooie stap om maatwerk eens te proberen, mocht dit nieuw voor je zijn.

Meten is weten

Wanneer je een op maat gemaakt shirt laat aanmeten word je bij een goede maatwerk specialist uitgebreid ingemeten. Op deze manier kom je er bijvoorbeeld achter dat je ene arm langer is dan je andere of dat je rechterschouder iets meer hangt dan je linker. Er word rekening gehouden met je horloge en of je je shirt in je broek of over je broek draagt. Alles om uiteindelijk het perfecte shirt voor jou te ontwikkelen.  

Details

Het leukste gedeelte. Je kunt een maatshirt helemaal zelf samenstellen. Ben je moe van al die cut-away boorden die je in de winkel ziet, kies dan bijvoorbeeld voor een button-down. Heb je liever een manchet met twee knopen dan één , geen probleem. Draag je je shirt zakelijk of casual, laat dit terug komen in het gebruik van de knopen. Een maatwerk overhemd herken je uiteraard ook aan een persoonlijk monogram. Dit word vaak op het manchet verwerkt maar het kan ook discreter aan de binnenkant bij de boord.

De stof

De keuze is reuze en je kunt kiezen uit honderden stoffen. Met een beetje geluk weet je precies wat je hebben wilt en wat je goed staat maar ben je daar minder zeker van dan is de maatwerk specialist er om je te adviseren. Kleuren waarvan jij misschien denk dat ze goed bij je staan kunnen je heel flets maken dus neem het advies ter harte. Het is daarnaast een maatwerk shirt dus je mag best wel een beetje uitpakken. Een goed wit shirt is natuurlijk onmisbaar maar een streepje of ruitje dat niemand anders heeft, waarom niet? Vergeet de knopen en de kleur van het stiksel niet. Denk bijvoorbeeld aan de stiksels van de knoopsgaten van je manchetknopen in een andere kleur, het is een klein detail maar het onderscheid je net even van de massa.

Actie Hoes Tailors

Wij helpen je graag aan een shirt op maat en daarom hebben we speciaal voor jou een prachtige collectie aan stoffen geselecteerd, uiteraard van fijne kwaliteit en scherp geprijsd. Zo heb je al een shirt van €149,95 voor €119, 95. Voor drie shirts betaal in plaats van €449,85 nu € 299,95. De kracht van een maatwerk overhemd is dat het op jouw lijf is gemaakt en je persoonlijke wensen er in zijn verwerkt. Van stof tot pasvorm en van kwaliteit tot draagcomfort. Dat voel je, dat zie je en dat straal je uit. En zeg nou eerlijk, een stijlvolle indruk achter laten willen we toch allemaal?

Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken