Duurzame outfit voor de Juniorkamer
loader
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 2 minuten, 53 seconden

Duurzame outfit voor de Juniorkamer

Het is weer zover, een nieuwe outfit voor mijn vrienden van de Juniorkamer Alkmaar. Het pak van de heren is met zorg uitgekozen. Want naast een tof, nieuw pak moest het ook passen bij de casual outfit van vorig jaar. Het jasje is ook te combineren met de broek en trui van vorig jaar. Daarmee bouwen we voor de mannen aan een duurzame garderobe waar ze goed mee voor de dag kunnen komen. Gehesen in hun nieuwe pakken kan de Juniorkamer de komende periode weer evenementen gaan organiseren voor goede doelen.


Duurzame keuze

Met stip op nummer één stond de wens voor een duurzame outfit. “We willen niet jaarlijks nieuwe outfits die we slechts een paar keer kunnen dragen, we willen echt een toevoeging aan onze garderobe die ook tijdens verschillende gelegenheden gedragen kan worden.” Zo kan het jasje van dit jaar perfect gecombineerd worden met de grijze jeans en sneakers van vorig jaar. Maar ook de zwarte coltrui van vorig jaar gaat prima onder het pak met de mooi klassieke double monk schoen die de heren bij het pak dragen. Gecombineerd met de kleding van vorig jaar kunnen er meer dan 8 outfits gemaakt worden, AMEN!

Gewaagde kleur
Toen de mannen de gekozen kleur van het pak zagen, moesten sommige even slikken. Officieel valt de kleur onder de categorie rood, maar met de zwarte ondertoon heeft hij een stoere look. Het pak is gemaakt van een stof waar een klein beetje elastaan aan is toegevoegd. Hierdoor draagt het zeer comfortabel en soepel. Kortom: niets staat de mannen in de weg om de benen uit het lijf te gaan lopen voor het goede doel!

Over smaak valt niet te twisten en ook niet over de lengte van de broekspijpen. De een draagt zijn pantalon graag iets korter, waar de ander dat hoogwater vindt. De een draagt hoge sokken onder de pantalon en weer een ander heeft graag blote enkels. Kijk dus vooral even naar pijpen van de broek om te zien wat voor vlees je in de kuip hebt:-)!


Hier kan je de schoenen van de Junior kamer mannen shoppen. 

De foto’s van de nieuwe outfit schoten we dit jaar voor het prachtig opgeknapte Ringers, een prachtig stukje Alkmaar als je het ons vraagt! Stadstrand de kade, bedankt voor de gastvrijheid!

Over de juniorkamer
De juniorkamer is een groep van jonge ondernemers tot 40 jaar die jaarlijks verschillende evenementen organiseren met maar één doel: geld inzamelen voor goede doelen die het welzijn van (kwetsbare) kinderen ondersteunen. Het onder de Alkmaarders meest bekende voorbeeld van zo’n evenement is RSM Alkmaar Culinair Plaza.

RSM Alkmaar Culinair Plaza (in de volksmond Culinair) draait om lekker eten en drinken. Restaurants uit de omgeving kunnen zich zelf presenteren aan het publiek. Dit is voor de horecaondernemers dé manier om hun restaurant onder de aandacht te brengen bij het publiek en de opbrengsten van het weekend gaan naar de goede doelen, win-win dus! In het 30(!) jarige bestaan is er al ruim € 1.000.000 uitgekeerd! Dit fantastische bedrag wordt mede mogelijk gemaakt door vele trouwe sponsoren. 

Wil jij ook iets betekenen voor de goede doelen? Bel mij dan gerust! En uiteraard is jouw bezoek aan Culinair Plaza al een goede eerste stap in het steunen van de goede doelen. Je aanwezigheid wordt naast de gezelligheid dus zeer gewaardeerd! Bestel hier je tickets en we zien elkaar daar!


Fotocredits: Ed van de Pol

 

Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken