3D Body Scan
loader

Het blijft ook een gek idee, kleermakers en ICT: waar kruizen deze wegen elkaar? Ook in onze branche gaat de techniek erg hard. Maar er zijn nog geen machine's die volledig zelf maatpakken kunnen maken. Er zijn zéker wel tecnieken die we omarmen. Het tekenen van patronen gaat digitaal, dit scheelt een hoop tijd, het "snijden" van jouw maatpak kan al met een machine.

Het online maatnemen is tijdelijk niet beschikbaar.

Online mijn maten inmeten

Hoe werkt dat dan precies? Heel simpel gezegd; we hebben twee foto's van je nodig, één van het vooraanzicht, één van de zijkant. Die gegevens geven ons meer dan genoeg informatie om een mooie 3D-animatie van je te maken waaruit wij nagenoeg alle (meer dan 45 meetpunten) maten kunnen halen die we nodig hebben om het perfect zittende jasje, patalon, chino of shirt te maken. Uiteraard hebben we altijd nog het oog van de kleermaker om te kijken of de systemen wel doen wat ze moeten doen.

Ja, ik wil mij aanmelden voor de nieuwsbrief van Hoes Tailors.

Bedankt voor je informatie, je kunt door de button hieronder je maten inmeten. Nadat je klaar bent zullen de gegevens automatisch aan jouw klantprofiel worden gekoppeld. Heb je eerder al een bodyscan gemaakt via de App van Meepl dan kunnen we jouw gegevens direct koppelen.

Een of meedere velden zijn niet of onjuist ingevuld.

De 1,5 meter samenleving

De wereld ziet er, als we de huidige crisis of pandemie achter ons laten, wellicht heel anders uit, onze premier Rutte heeft het zelfs over een 1,5 meter samenleving. Met die 1,5 meter wordt het voor ons heel lastig om jouw maten juist te nemen. Daar zoeken we dan ook graag een stukje techniek voor op. Met het Zwitserse bedrijf Meepl hebben we daar een juiste partner in gevonden.

Afbeelding De 1,5 meter samenleving

Maatnemen

Hoe werkt dat dan precies? Heel simpel gezegd; we hebben twee foto's van je nodig, één van het vooraanzicht, één van de zijkant. Die gegevens geven ons meer dan genoeg informatie om een mooie 3D-animatie van je te maken waaruit wij nagenoeg alle (meer dan 45 meetpunten) maten kunnen halen die we nodig hebben om het perfect zittende jasje, pantalon, chino of shirt te maken. Uiteraard hebben we altijd nog het oog van de kleermaker om te kijken of de systemen wel doen wat ze moeten doen.

Afbeelding Maatnemen

Jouw persoonlijke kledingstuk

Gaat 3D het persoonlijke shoppen nu vervangen? Nee zeker niet! Het helpt ons alleen enorm; we kunnen op een hele veilige manier maten nemen en deze controleren, dit kun je zelfs thuis op de bank doen. Jouw gegevens slaan we veilig op, als jij dat goedkeurt, en gebruiken we ook alleen voor jouw persoonlijke maatpakken, jasjes, chino's, jeans, overheden, etc. Stoffen wil je nu eenmaal voelen, dus daarvoor ben je meer dan welkom of komen we graag bij je thuis.

  • Download de Meepl app
  • Volg de instructies voor de foto in de app
  • Maak foto's maken in strak zittende de kleding (ondergoed) op een witte achtergrond met goed licht voor het beste resultaat 
  • De maten worden genomen
  • Klik onder de animatie op "store"
  • Maak een account (met je mailadres doen we verder niets)
  • Op deze pagina scan je de QR code
  • Wij slaan al jouw maten op in je klantkaart
Afbeelding Jouw persoonlijke kledingstuk

Meepl

Zwitsers, een behoorlijk punctueel volkje, kijk maar naar de technieken die ze onder andere in hun prachtige horloges stoppen, die gedrevenheid om iets unieks en bijzonders te maken heeft het relatief jonge bedrijf Meepl gebracht daar waar ze nu zijn. Een goed doorontwikkelde 3D-technologie die ons helpt om voor jou mooie maatkleding te maken. Spannend? Nee helemaal niet! Met slechts twee foto's weten wij bijna genoeg om een 3D-avatar van je te maken en zo meer dan 40 maten te nemen. Met een score van 97,3% juist, een prima oplossing.

Afbeelding Meepl
Naar shop