Kleden JCI voor Alkmaar Culinair Plaza
loader
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 2 minuten, 35 seconden

Junior kamer in het nieuw!

30 mannen kleden!

Dit jaar was de eer aan ons om de leden van de Junior Kamer Alkmaar in een nieuw ‘pak’ te hijsen. Vlak voor het grootste, jaarlijkse, evenement van de Junior Kamer: Alkmaar Culinair Plaza. Als Alkmaars bedrijf zijn wij trots dat we op die manier zichtbaar zullen zijn op een van de grootste evenementen van Alkmaar. Onze aanpak bij het kleden van grote groepen? We vertellen het graag.

Smart casual
In overleg hebben we er voor gekozen om te kiezen voor een smart casual outfit, Een grijze custom made jeans, wit overhemd en een groen colbert. Voor de wintermaanden hebben we er ook een mooie zwarte coltrui bij geleverd. De look maken we compleet met zwarte leren sneakers en een bijpassende riem.

Duurzame keuzes
We hebben bewust gekozen voor een veelzijdige outfit, waarvan je het jasje en de jeans bijvoorbeeld ook los kan dragen. Dit maakt de outfit voor de heren ook echt een uitbreiding van hun bestaande garderobe. Daarnaast is de jeans van het merk Candiani, 's werelds beste en meest duurzame denimfabriek.

Van uniform naar herkenbaarheid

Tegenwoordig kiezen steeds minder bedrijven voor een volledige bedrijfsuniform. Herkenbaarheid kan echter op veel verschillende manieren geregeld worden. Zoals iedereen in dezelfde kleur accenten kleden, hetzelfde jasje dragen of je logo verwerken op verschillende kledingitems. Wil jij jouw personeel ook herkenbaar en stijlvol kleden, in de stijl van jullie bedrijf? Neem dan  contact  met ons op. Onder het genot van een kop koffie (of biertje :-)), kijken we samen naar de mogelijkheden en opties.

Het zit 'm in de details!

We maakten de outfit van de mannen compleet met bijpassende, op maat gemaakte schoenen voor iedereen. Voor de oplettende kijkers, die waren inderdaad te laat voor de fotoshoot. Maar check de schoenen zeker aan de voeten van de heren tijdens Alkmaar Culinair Plaza. 

Alkmaar Culinair Plaza

Na twee jaar afwezigheid gaat het in 2022 dan eindelijk weer gebeuren (fingers crossed!), Alkmaar Culinair Plaza, het grootste culinaire evenement van Noord-Holland. In het weekend van 9, 10 en 11 september zal het evenement plaats vinden in Cultuurpark de Hout. Alkmaar Culinair Plaza wordt georganiseerd door de Junior Kamer. De heren van de Junior Kamer zijn ondernemende mannen tot 40 jaar die zich inzetten voor goede doelen.

ACP & NSGK voor het gehandicapte kind

Naast gezelligheid en goed eten en drinken draagt ACP ook bij aan goede doelen. 

Een samenleving waarin kinderen en jongeren met en zonder handicap vanzelfsprekend samen leven.

Ieder jaar kiest RSM Alkmaar Culinair Plaza een aantal lokale goede doelen/initiatieven om een financieel steuntje in de rug te geven. En ieder jaar opnieuw blijkt ook, hoe welkom het geld is bij de verschillende stichtingen die zich inzetten.

Met behulp van meerdere trouwe sponsoren en NSGK wil Alkmaar Culinair Plaza met dit evenement een aanzienlijke bijdrage leveren aan deze waardevolle doelen.

GRATIS toegang voor ACP?

Ben jij nog opzoek naar kaarten voor ACP? Kom dan zeker langs in de winkel. Bij aankoop van een trui (v-hals, ronde hals of coltrui) krijg je nu tijdelijk een gratis ticket voor Alkmaar Culinair Plaza 2022.

Fotocredits: Dave Weij

Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken