Corona UPDATE!
loader
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 2 minuten, 2 seconden

Corona UPDATE!

Hoes Tailors sluit tijdelijk de deuren 

Een flinke aanscherping van de al reeds bestaande maatregelen heeft ons, met heel veel pijn in het hart doen besluiten dat we de winkel sluiten tot nader order. We hebben niet direct een contactberoep, maar bij het nemen van maten komen we toch behoorlijk dichtbij en overschrijden daarmee snel de 1,5 meter afstand regel.

Is er een totale lock-down bij Hoes Tailors? Nee, zeker niet! We sluiten onze deur en zijn alleen op afspraak voor je open. Op die manier weten we wie er binnen komt en kunnen we ook mooi 1 op 1 werken. Alle rust en tijd voor jou.
 

Thuis je pak samen stellen?

Wil je nieuwe maatkleding en zijn je maten bij ons bekend? Dan brengen we met alle liefde onze stoffenboeken bij je thuis, zo kun je in je eigen vertrouwde omgeving alle nieuwe stoffen bekijken. Als je je keuze gemaakt hebt, komen we de boeken weer bij je ophalen. 
 

Help, mijn pak is in de maak, wat nu?

Als je al je maatkleding hebt uitgezocht, dan wordt daar op dit moment hard aan gewerkt door onze ateliers over de hele wereld. Op dit moment zijn er geen orders die in de problemen komen. Wil jij toch graag alvast weten hoe het met je pak is? Klik dan hier vooronze contact pagina, dan nemen we snel contact met je op!
 

Ook op ons atelier nemen we de nodige maatregelen; we werken al ruim twee weken met een afstand van ruim twee meter tussen de mensen in, maar door het uitblijven van werk schalen we hier ook af. Wat betekent dit? Al het werk dat op ons atelier eerder is ingeleverd, hangt nagenoeg klaar om (op afspraak) afgehaald te worden. Daarnaast nemen we ook nog steeds veranderwerk aan, het werk gaat gewoon door!

Heb je een afspraak staan, maar ben je verhinderd of ziek, is er iets tussen gekomen, of is je huwelijk uitgesteld? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar de juiste oplossing.

Dat we al ruim 70 jaar bestaan is niet voor niets. We passen goed op ons bedrijf en onze mensen, zo passen we ook op jou! We komen met jouw hulp sterker uit deze crisis en zitten niet stil voor de toekomst, we hebben nog plannen genoeg. Op naar 100 jaar Hoes Tailors!

Het worden, ook voor ons, zware maanden, laten we goed op elkaar passen.

Lieve groeten,

Leon & Team Hoes Tailors
 

Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken