Groomnight 2020
loader
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 1 minuut, 26 seconden

Groomnight 2020

DE EERSTE GROOM NIGHT BIJ HOES TAILORS

Aan de bruid wordt veel aandacht besteed. De jurk is vaak de eyecatcher van de bruiloft, daarom richten veel bedrijven en events zich op de aanstaande bruid. Hoes  Tailors doet het anders. Want ook het trouwpak moet perfect zijn.

Eerste editie Groom Night op 21 februari

Voor mannen die in 2020 in het huwelijksbootje stappen, werd op 21 februari een ‘men only’ night georganiseerd. Geen gedoe over locaties, bloemen, toeters en bellen,
maar een sfeervolle avond met muziek, drank en happen. De tailors inspireerden de ‘groom’, getuige en zijn vrienden op ontspannen en vrijblijvende manier met mooie stoffen en afwerking.

Tijdens de Groom Night konden de bezoekers ook kennis maken met onze partners op het gebied van trouwen:

  • Dave Weij Fotografie
  • Valkering Classic Cars
  • Feest DJ Bob

Volgende Groom Night op 17 april

Vanwege het grote succes van de eerste editie, organiseren we op vrijdag 17 april weer een Groom Night in de winkel van Hoes Tailors. Ook deze keer verloot Valkering Classic Cars een trouwauto! Dus ga jij dit jaar trouwen en heb je nog geen pak gekocht? Dan mag je onze Groom Night echt niet missen. Een avond voor jou, je getuige en je beste vrienden. Onze tailors staan je dan te woord en laten je graag alle mogelijkheden zien. Dit alles in onze winkel aan de Geesterweg in Alkmaar. De DJ zorgt voor een gezellige sfeer, onder het genot van een hapje en een drankje. 

Wanneer? Vrijdag 17 april
Waar? Hoes Tailors, Geesterweg 20 Alkmaar
Hoe laat? Van 19:00 tot 22:00 uur
Aanmeldenleon@hoestailors.nl

Toegang is gratis en geheel vrijblijvend. Volg ook @hoestailors op Instagram om op de hoogte te blijven.

Hieronder een sfeerimpressie van de avond.

Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken