Story: Jeroen & Cher
loader
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 0 minuten, 50 seconden

Story: Jeroen & Cher

Het pak van Jeroen

26 februari 2022 was het zover, Jeroen & Cher gingen trouwen. Het was onverwacht een prachtige dag. De zon scheen, de koets was gepoetst. Omringd door familie en vrienden konden zijn écht genieten van hun dag omdat een dag eerder de corona-regels waren komen te vervallen, perfecte timing!

Jeroen was al lang voor zijn trouwdag begonnen met het oriënteren naar zijn trouwpak. Door de corona tijd was het een lang verhaal geworden en duurde het lang voor dat hij eindelijk zijn grote dag kon inplannen.

Ik heb Hoes Tailors gevonden via internet, heel simpel door te googelen naar een trouwpak. Ik ben persoonlijk geholpen. Ik voelde mij op mijn  gemak en kreeg deskundig advies. Het was makkelijk om met Leon te praten en mijn wensen te uiten.

Jeroen adviseert andere bruidegoms om niet verder te zoeken en hun pak aan te schaffen bij Leon Hoes. "Hoes Tailors is vriendelijk, deskundig, toegankelijk en eerlijk. "

Trouwfoto's zijn gemaakt door Tom Tomeij


Gemiddeld scoren wij 4.6 bij onze klanten op verschillende platformen
Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken

Stories

In de wolken
6 maanden geleden
Story: Symen & Martine
8 maanden geleden
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken