De hoogste tijd voor een linnen pak - zomertrend 2020 | Maak nu een afspraak!
loader
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 1 minuut, 0 seconden

De hoogste tijd voor een linnen pak

DE HOOGSTE TIJD VOOR EEN LINNEN PAK

 

Linnen, de ideale stof soort voor warmere dagen. Natuurlijk, een linnen pak is vaak wat meer kreukgevoelig, maar wist je dat linnen beter bestand is tegen slijtage dan katoen. Ook wordt het bij elke draagbeurt iets zachter en glanzender, zodat jouw linnen pak op maat na ongeveer drie jaar in zijn beste, meest draagbare staat is. 

Het linnen pak op maat ademt

Door zijn lage draaddichtheid (fijn katoen rond 200 en fijn linnen rond 80-150) draagt het linnen pak als een poreuze, ademende huid, dus bijzonder aangenaam om te dragen tijdens warme zomerdagen op kantoor, of als zomerse smart casual outfit. De lichte kleuren reflecteren de warmte, de stof zelf neemt de transpiratie goed op en voert het snel af. Hierdoor voelt een linnen pak een stuk koeler aan dan andere stoffen.

En heb je een zomerbruiloft? Dan is het linnen pak bij uitstek geschikt. Bij Hoes Tailors heb je de keuze uit heel veel kleuren, naast het traditionele wit en beige linnen. 

Heb je interesse in een maatpak van linnen? Wij helpen je graag! Maak direct een afspraak in onze online agenda!

Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken